Afspraak maken

Bent u geïnteresseerd in onze keukens en wilt u een kijkje komen nemen?

Maak afspraak

Keukenwinkel

Welkom op de website van Keuken Kampioen, de nummer één keukenwinkel in Nederland. Keuken Kampioen wint op alle fronten: wij hebben het gehele proces van ontwerp tot productie en montage in eigen huis. Met ons eigen merk Steinhaus kunnen wij u een complete keukencollectie bieden waarmee wij in staat zijn om in te kunnen spelen op al uw wensen. Het resultaat: een keukenwinkel met topkwaliteit op maat, tegen een lage prijs. Wat wilt u nog meer?

De prachtige keukens van Steinhaus
In een keukenwinkel van Keuken Kampioen treft u de schitterende keukens van Steinhaus aan. Dit fraaie merk kent een standaard collectie en een Plus collectie. Voor mensen die net dat beetje meer willen hebben. Ontdek ze in onze keukenwinkel of in ons magazine.

Bezoek onze keukenwinkel
Wilt u meer informatie over de topkeukens van Keuken Kampioen? Bestel dan nu ons magazine online. Hierin vindt u alle keukens uit onze keukenwinkel. Liever een keuken in het echt bekijken? Dat kan. Bezoek dan nu de dichtstbijzijnde keukenwinkel. Onze keukenadviseurs staan hier graag voor u klaar met betrouwbaar en deskundig advies.

Keukenwinkel
Magazine Keukenkampioen

MAGAZINE AANVRAGEN

Lekker thuis op de bank bladeren door onze keukencollectie?

Aanvragen

Om u beter van dienst te zijn maakt KeukenKampioen gebruik van cookies. Meer informatie.Sluiten