Binnenkijken bij

Binnenkijken bij onze tevreden klanten

We gaan op bezoek bij onze tevreden klanten. Ben jij benieuwd naar het verhaal achter een keuken? Laat je hier inspireren!

  • 67 pagina's vol inspiratie
  • Binnenkijken bij klanten
  • De nieuwste trends
  • Gratis thuis bezorgd
Binnenkijken bij de familie Dambruck

Vlak aan het strand in Hellevoetsluis wonen Tenley en Melanie samen met hun 3 kinderen. Het is een rustige en fijne stad om te wonen... Lees snel verder!

Binnenkijken bij Tanja

De Rotterdamse Tanja Studulski woont aan de Zeeuwse kust in Vlissingen. Ze runt met passie haar eigen kapsalon. Daarnaast heeft zij... Lees snel verder!

Binnenkijken bij Femke

Het is zaterdagmiddag, 20 graden en we staan op de dijk in Tricht. Want vandaag gaan we binnenkijken bij Femke. Hier woont Femke en... Lees snel verder!

Binnenkijken bij Justine

In het hart van Breda woont Justine samen met haar vriend in een rijtjeswoning. Justine is gek op alles wat met interieur te maken heeft... Lees snel verder!

Binnenkijken bij Robin

In het prachtige Ede woont Robin Meijerink. Samen met zijn vriendin is er veel geklust in huis. ‘’We hebben pas verbouwd... Lees snel verder!

Binnenkijken bij Ria

In Alphen a/d Rijn woont Ria samen met haar man Danny. Ria is werkzaam als manager in de thuiszorg. Na een lange dag werken... Lees snel verder!

Binnenkijken bij Jamie

Jaimie Jongeneel woont ruim een jaar met haar vriend in hun nieuwe huis in Bodegraven. Zij werkt in de kinderopvang, gaat graag met... Lees snel verder!

Binnenkijken bij de familie Guyt

Lisette en Ed wonen met hun twee dochters in de oude kom van Volendam. Het mooie historische centrum van het dorp aan de voormalige... Lees snel verder!

Terug
Sluiten