blackfriday

Black Friday weekend

Het is (bijna) BLACK FRIDAY en dat betekent ook bij Keuken Kampioen een leuke actie. Bij aankoop van een nieuwe keuken ontvang je namelijk een Quooker kokend water kraan cadeau. Daarnaast geldt ook de lopende BOL.com actie die we bij Keuken Kampioen hebben, dus ontvang je ook nog eens € 500,- shoptegoed. Het shoptegoed is online te besteden op BOL.com.

Je profiteert het hele weekend

Wij zouden Keuken Kampioen niet zijn als we niet iets extra’s zouden doen. Je profiteert niet alleen op BLACK FRIDAY van deze fantastische actie, maar het hele weekend. De BLACK FRIDAY actie is geldig van vrijdag 26 november tot en met zondag 28 november 2021.

Plan hieronder snel jouw afspraak voor het BLACK FRIDAY WEEKEND. 

#keukenkampioen

Binnenkijken bij onze tevreden klanten

Jouw keuken vind je bij Keuken Kampioen! Of je nu gaat voor landelijk of design, eiland of hoek, een grote of een knusse keuken. Door onze eigen fabriek zijn de mogelijkheden eindeloos en met A-merk apparatuur tegen de laagste internetprijs betaal je nooit teveel. Het bewijs? Onze tevreden klanten! 

Natuurlijk vind je op onze website en in de winkels veel inspiratie. Maar niets is leuker dan even binnenkijken bij onze klanten en je daardoor te laten inspireren.

 

Terug
Sluiten