Corona

We mogen weer!

Update 28 april 2021

Goed nieuws, we mogen weer open voor een bezoek aan onze showroom! Wil je gewoon even rondneuzen, sfeer proeven en zien wat we allemaal hebben? Dan ben je altijd van harte welkom in een van onze 50 showrooms.

Maak een afspraak

Dat is wel zo handig! Door het maken van een afspraak voorkom je onnodig wachten en kunnen we het bezoek aan onze showroom beter spreiden. Dat is fijn voor jou en voor ons. Een afspraak maak je eenvoudig zelf op keukenkampioen.nl/afspraak.

Een advies aan huis

Kom je toch liever nog niet naar de showroom? Dan komen wij gewoon naar jou! Ook bij je thuis zijn we je graag van dienst en geven wij professioneel advies over de aankoop van een nieuwe keuken. Wil je alvast inspiratie opdoen? Loop hier alvast digitaal een rondje door onze nieuwste showroom.

Gezondheid voorop

Bij alle afspraken staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers op de eerste plaats. Daarom vragen wij je alle bekende veiligheidsvoorschriften te respecteren. Al onze adviseurs hebben uitgebreide instructies gekregen met betrekking tot de hygiënemaatregelen. Zo schudden wij geen handen, dragen mondkapjes en houden minimaal 1,5 meter afstand.

We danken je voor je begrip. Laten we goed op elkaar blijven letten.

Met vriendelijke groet,

Diederik van Splunter
Directeur Keuken Kampioen

Terug
Sluiten