Corona
Corona

Zo zorgen we voor jouw en onze gezondheid.

 

Bezoek aan onze winkels

"Je bent van harte welkom in onze winkels"

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

Om veilig en fijn te kunnen winkelen houden wij de volgende regels aan:

Gepaste afstand Houd altijd 1,5 meter afstand tot elkaar.
Bij klachten Blijf thuis en laat je zo snel mogelijk testen.
Geen hand Voor jou en onze veiligheid schudden we geen handen (een glimlach mag altijd).
Hygiëne We houden onze winkel hygiënisch en schoon en wassen regelmatig onze handen.
Betaling Betaal bij voorkeur contactloos.


We vragen jouw begrip voor de voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van je vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het je uitkomt. Eventueel ook buiten de reguliere openingstijden. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren

Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.

Voorzorgsmaatregelen
We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis. Wij vragen ook jouw medewerking. Ook bij inmeten, leveren, monteren en service geldt de minimale afstand van 1,5 meter. Kom alleen in de buurt van onze medewerkers als dat echt nodig is.

Tenslotte
We danken je voor jouw begrip. We wensen je en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,
Jaap Lankamp

Commercieel directeur Keuken Kampioen

De maatregelen blijven vooralsnog van kracht tot nader bericht.

Terug
Sluiten