Kosten berekenen nieuwe keuken

Wat kost een keuken?

Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken is het fijn om te weten wat de keuken ongeveer gaat kosten. Een veelgestelde vraag is dan ook ‘Hoeveel kost een keuken?’. Helaas is het lastig om hier een eenduidig antwoord op te geven. De prijs van de keuken hangt namelijk af van talloze factoren. Om je een prijsindicatie te geven van de keuken kosten, lichten we graag een aantal prijsbepalers voor jou uit! Liever direct een indicatie? Probeer dan onze keuken budgetplanner!

De voordelen van de budgetplanner:

  • In slechts 5 stappen jouw keukenkosten berekenen
  • Direct een duidelijke prijsindicatie
  • Helder overzicht met uitgesplitste kosten

Haal het maximale uit jouw budget

Vul hieronder jouw naam in
Vul hier jouw adres in
(Je bent bijna klaar)
Nieuwbrief*
In tien simpele, overzichtelijke stappen berekent de budgetplanner de kosten van jouw nieuwe keuken. Veel plezier!

 

Wij verwerken uw persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Dit beleid vindt u hier. Als u verder gaat met het invullen van het formulier gaan wij er vanuit dat u ons beleid heeft gelezen.

Hoe bereken je de kosten voor je nieuwe keuken?

  1. Kies de keukenopstelling
  2. Kies de kastkleur en het werkblad
  3. Bepaal de hoeveelheid kastruimte
  4. Voeg eenvoudig de gewenste apparatuur en accessoires zoals een spoelbak, kraan en verlichting toe
  5. Ontvang direct een prijsindicatie

Laat je verrassen! Vaak blijkt er meer mogelijk dan je denkt. Doe snel de budgettool om hierachter te komen.

Erg handig!

Ik heb ook de prijs mijn keuken hier berekend. Het is een erg makkelijke tool, waar je simpel en snel doorheen kan klikken. Je ziet per stap wat mogelijk is en in welke prijs categorie je dan zit. Vond het erg handig, alleen jammer dat ik geen foto krijg van mijn keuken.

Monique de Wild

Er was meer mogelijk dan ik dacht

Naast het kiezen uit de kleuren en het aantal kasten kon ik ook kiezen welke apparaten ik wilde hebben. Doordat ik direct kon zien wat elke keuze koste, was het mogelijk erg creatief te zijn zonder mijn budget te overschrijden. 

Suzanne

Duidelijk, gewoon waar het op staat

Zoals ik al zei, Duidelijk. Je ziet een prijs en kan het zelf zo gek maken als je maar wilt. Vind het jammer dat mijn eerste idee ver buiten mijn prijsklasse bleek te vallen, maar heb nu wel een mooi alternatief gevonden waarbij ik zelfs geld kan overhouden!

Bert Verhagen

In een woord super!

Ik had deze budgetplanner toevallig al bij een andere keukenzaak geprobeerd, maar die was erg lastig te begrijpen. Deze vind ik echt veel makkelijker! Hier hoefde ik niet eerst mijn budget op te geven, maar kan je gewoon zien wat je wens kost. 

Nicole
Terug
Sluiten