Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie

Keuken Kampioen sponsor van de eerste divisie

Vanaf nu sponsort Keuken Kampioen de Eerste Divisie van het Nederlands voetbal! Sinds 1 juli wordt de Eerste Divisie benoemd als Keuken Kampioen divisie. De aankomende 3 jaar maken wij ons op voor sportieve seizoenen vol goals, spannende wedstrijden en prachtige beelden.

 PERSBERICHT
Ook Keuken Kampioen Divisie en KNVB Beker op FOX
Iedere maandag en vrijdag, gratis op kanaal 11 of 14

18 juli 2018 - Vanaf komend seizoen zijn er meer live wedstrijden en samenvattingen dan ooit te zien van de Keuken Kampioen Divisie en de KNVB Beker, gewoon gratis bij FOX op kanaal 11 (o.a. Ziggo, Canal Digitaal, Caiway, Tele2) of 14 (o.a. KPN). Met de toevoeging van wekelijkse sportprogrammering op maandag en vrijdag biedt FOX een combinatie van de beste internationale tv-series en live sport. Eerder maakte FOX al bekend met ingang van komend seizoen ook de Johan Cruijff Schaal live uit te zenden. Alle sportuitzendingen op FOX worden gemaakt door de collega’s van FOX Sports, waar de genoemde competities in meer uitgebreide vorm al te zien zijn én blijven.

Het beste van twee werelden op één plek bij FOX: entertainment & sport
Met de toevoeging van wekelijkse sportprogrammering op maandag en vrijdag maakt FOX het beste van twee werelden eenvoudig toegankelijk op één plek: entertainment & sport. FOX stelt daarbij de fans centraal door series vaak als eerste en kort na de internationale premières in Nederland uit te zenden, zoals The Walking Dead, Legion, The Gifted, Deep State, Prison Break en Empire.
Vanaf augustus worden ook de voetbalfans ruimschoots bediend op FOX door het live voetbal uit de Keuken Kampioen Divisie (voorheen Jupiler League), KNVB Beker en Johan Cruijff Schaal een groot en toegankelijk podium te bieden. Vanzelfsprekend wordt daarbij nauw samengewerkt met de collega’s van FOX Sports, waarmee de hoogste kwaliteit in sportverslaggeving gewaarborgd wordt en ook andere programma’s en competities van FOX Sports onder de aandacht worden gebracht.

Johan Cruijff Schaal zaterdag 4 augustus: PSV - Feyenoord
De aftrap van het nieuwe voetbalseizoen vindt plaats op zaterdag 4 augustus, wanneer landskampioen PSV en KNVB-bekerwinnaar Feyenoord strijden om de Johan Cruijff Schaal. Het duel is om 18.00 uur live te zien op FOX op kanaal 11 (o.a. Ziggo) of 14 (o.a. KPN), op FOX Sports 1 en online via www.foxsports.nl of de mobiele FOX Sports NL app. De voorbeschouwing start om 17.00 uur.

Keuken Kampioen Divisie vanaf 17 augustus: aantrekkelijker en spannender dan ooit
De Keuken Kampioen Divisie gaat van start op vrijdag 17 augustus. Met deelname van populaire clubs als FC Twente, Roda JC, Sparta en N.E.C is de competitie komend seizoen aantrekkelijker en spannender dan ooit. Om zoveel mogelijk mensen hier op laagdrempelige wijze van te laten genieten geeft FOX vanaf komend seizoen de Keuken Kampioen Divisie een prominente plek in de programmering, met wekelijkse live uitzendingen op maandagen vrijdagavond. Naast live voetbal is er op maandag en vrijdag ook veel andere FOX Sports programmering te zien op FOX: Club TV van o.a. Ajax, Feyenoord en PSV, het actuele sportnieuws in FOX Sports Vandaag, Natafelen met Kees Jansma & Kenneth Perez en FOX Sports Documentaires met de mooiste verhalen over alle Eredivisieclubs en hun helden.

Keuken Kampioen Divisie op FOX: vrijdag schakelkanaal, maandag een live wedstrijd
Op vrijdag brengt FOX een live schakelkanaal met de hoogtepunten van alle wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie, met aansluitend alle samenvattingen. De maandag staat in het teken van een live wedstrijd die avond. Ook in de weekenden waarin de Eredivisie stilligt vanwege interlandvoetbal maar er in de Keuken Kampioen Divisie wel wordt gespeeld, brengt FOX meerdere wedstrijden live op het scherm. In totaal gaat het komend seizoen om bijna 100 dagen met live voetbal uit de Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal. Gewoon gratis te zien op FOX, op kanaal 11 of 14.

KNVB Beker op FOX: verdrievoudiging van live aanbod
De fans krijgen komend seizoen een groter live aanbod dan ooit van het KNVB Bekertoernooi. FOX verdrievoudigt het live aanbod op het open net naar 9 live wedstrijden. Al in de eerste drie rondes brengt FOX iedere donderdag 1 live bekerwedstrijd, alle samenvattingen van de volledige bekerronde en de live loting. Vanaf de kwartfinales zendt FOX uit op dinsdag, woensdag en donderdag met iedere dag 1 live wedstrijd, samenvattingen en op donderdag de live loting. Ook de halve finales en de finale zijn live te zien op FOX. De eerste ronde van de KNVB-beker staat 25, 26 en 27 september op het programma.

Meer live op FOX Sports
Alle sportuitzendingen op FOX worden gemaakt door de collega’s van FOX Sports. Uiteraard blijft ook FOX Sports op de vertrouwde en meer uitgebreide wijze live verslag doen van de Johan Cruijff Schaal, Keuken Kampioen Divisie en van het volledige KNVB-bekertoernooi: vanaf de eerste ronde tot en met de finale, met tot aan de kwartfinales maar liefst 6 live wedstrijden per bekerronde. Tevens gaat FOX Sports nog meer Keuken Kampioen Divisie wedstrijden in zijn geheel rechtstreeks uitzenden, waardoor dat in totaal oploopt tot ruim 130 live wedstrijden.

 PERSBERICHT
Eerste Divisie heet voortaan Keuken Kampioen Divisie

29 juni 2018 – Keuken Kampioen is de nieuwe naamgevende sponsor van de Eerste Divisie. De Eerste Divisie heet de komende drie seizoenen Keuken Kampioen Divisie. De marktleider uit de Nederlandse keukenbranche is onderdeel van De Mandemakers Groep en heeft 47 vestigingen verspreid door het hele land. Hiermee heeft de Eerste Divisie zijn opvolger voor Jupiler binnen.

Directeur Marc Boele van de Coöperatie Eerste Divisie is zeer content met zijn nieuwe titelsponsor. “Keuken Kampioen is een gerenommeerd bedrijf dat veel overeenkomsten heeft met onze Divisie. Beide nuchtere, Nederlandse merken die voor alle Nederlanders toegankelijk zijn. De nieuwe sponsor is oprecht betrokken bij de sport. Dit geeft ons veel vertrouwen voor de toekomst. Wij helpen het merk graag om bekender te worden onder voetballiefhebbers in Nederland.”

Ook Wim de Ruiter, directeur marketing van De Mandemakers Groep, reageert enthousiast. “De Eerste Divisie staat voor kwaliteit, beleving en is toegankelijk voor iedereen. Daarom past het zo goed bij Keuken Kampioen. We zijn er trots op dat we de opvolger kunnen zijn in het rijtje van merken als TOTO, Gouden Gids en Jupiler. En natuurlijk kijken we uit naar het nieuwe seizoen met misschien wel de sterkste competitie ooit in de Keuken Kampioen Divisie”.

De Tafel van Kees
Aanstaande zondag wordt in een speciale uitzending van De Tafel van Kees op FOX Sports alvast vooruitgeblikt naar het eerste seizoen van de Keuken Kampioen Divisie. Het programma wordt voor de gelegenheid gepresenteerd door Pascal Kamperman met analisten Keek Kwakman en Hans Kraaij jr. Hij zal stilstaan bij de nieuwkomers FC Twente, Sparta en Roda JC aan bod. Net als de kanshebbers die het afgelopen seizoen net naast de prijzen grepen, zoals NEC Nijmegen, Cambuur en FC Dordrecht. En hoe vergaat het kampioen Jong Ajax, Jong AZ, Jong PSV en Jong FC Utrecht komend seizoen? Dat en meer in De Tafel van Kees.
 

heer Brekelmans
21 juli 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Goede ervaring

Goede ervaring, blij dat we niet vanuit de bouw hebben gekocht. Keukenkampoen heeft goed mee gedachf waardoor we nu een topbkeukenbhebben staan

Natasja
21 juli 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Alles netjes geleverd!

Alles netjes geleverd!

Ronald
20 juli 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Van een sceptische situatie naar een mooie keuken.

Na verschillende afspraken te hebben gemaakt hebben wij géén afspraak gemaakt met keuken kampioen. Wij liepen langs de winkel van keuken kampioen en draaiden om. Wij liepen naar binnen en het was rustig. Wij gingen rondkijken en men vroeg ons of wij koffie, thee of frisdrank wilden. Wij vertelden ...

Marion Sengers
20 juli 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Zeer tevreden zijn wij over de totale gang van zaken rondom de aankoop en installatie van onze nieuwe keuken

Zeer tevreden zijn wij over het meedenken tijdens de aankoop van de keuken (Olaf Wolsky Nijmegen) en vervolgens de zeer vakkundige en prettige monteurs bij het installeren van de keuken (Dennis en Joshua). Slechts 1 tegenvaller: 1 gedeelte graniet (spatrand) is te smal geleverd (deze mening deelde ...

Vera
20 juli 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Helemaal top!

Geweldige keuken, goede deal. De monteur is echt een vakman. Het verliep allemaal soepel. Ben super tevreden en blij met onze nieuwe keuken!

Onderdelinden
20 juli 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Bedankt Menno!

Ik wil graag uitzonderlijk de heer Menno Hoender (vestigingsmanager) bedanken voor zijn uitstekende inzet, bereikbaarheid en advies op allerlei gebieden, zelfs na de levering van de keuken.

De nijs
19 juli 2018
Beoordeling door bevestigde klant

zeer profesioneel en vriendelijk,

zeer profesioneel en vriendelijk,

Jongeneelen
18 juli 2018
Beoordeling door bevestigde klant

Vlotte afhandeling ervaren

Vlotte afhandeling ervaren


Lees alle reviews
Terug
Sluiten