Keuken kopen
Keuken Kopen Keuken Kampioen

Een nieuwe keuken kopen doet u zo

Een keuken kopen is vaak niet iets wat over één nacht ijs gaat. Hiervoor moeten veel beslissingen worden gemaakt wat betreft de vorm, de indeling, de stijl, het materiaal en ga zo maar door. Waarschijnlijk heeft u hier al enkele ideeën over, maar alsnog zijn er enorm veel mogelijkheden en kunt u eindeloos combineren.

Keuken Kampioen helpt u hierbij, zodat u een keuken kunt kopen die geheel bij uw wensen aansluit. 

Stappenplan voor een keuken kopen

Waar moet u beginnen als u een keuken gaat kopen? Wij hebben de belangrijkste stappen voor u op een rijtje gezet. Bij iedere stap kunt u bij ons terecht voor deskundig advies.

1. Bepaal de stijl.

Stap 1 in het proces van een keuken kopen, is het bepalen van de stijl. Bent u op zoek naar een strakke moderne keuken, een sfeervolle landelijke keuken  of wellicht een stoere industriële keuken? Wanneer u de stijl duidelijk voor ogen hebt, kunt u vanuit hier gemakkelijker keuzes maken wat betreft de uitstraling van uw keuken. 

2. Bepaal uw budget.

Het budget speelt een grote rol wanneer u een keuken wilt kopen. Onze adviseurs helpen u met een keuken kopen die aansluit bij uw wensen en binnen uw budget valt.  

3. Bepaal de indeling.

De indeling van uw keuken is afhankelijk van de beschikbare ruimte. Heeft u een kleine keuken? Dan is een rechte keuken of een hoekkeuken vaak geschikt. Wanneer u een grotere ruimte heeft, denk dan eens aan een prachtig kookeiland. Een keuken kopen en inrichten begint met het bedenken van een praktische keukenopstelling. 

4. Bepaal de kleur en het materiaal.

Wilt u een opvallende donkere keuken of juist een neutrale lichte keuken? Houdt u van modern materiaal als RVS en glas of wilt u graag hout terug laten komen voor een sfeervol effect? Kijk eens naar de vele keukens uit ons assortiment en laat u inspireren door de vele mogelijkheden. 

Budget voor uw nieuwe keuken

Wat kost een keuken eigenlijk? Dat is een vraag die ons geregeld gesteld wordt. Wanneer u een nieuwe keuken gaat kopen, speelt de prijs namelijk een grote rol. Met behulp van onze budgetplannerberekent u eenvoudig en snel wat uw nieuwe keuken gaat kosten. Zo kunt u uw wensen en budget perfect op elkaar afstemmen.  

Terug
Sluiten