Afzuigkap

AEG afzuigkappen

De AEG afzuigkappen zorgen ervoor dat je geen last meer heeft van etensgeuren tijdens het koken. Dankzij de sterke afzuigzuiging en het stijlvolle design haal je niet alleen een kwaliteitsproduct in huis, maar een AEG afzuigkap is ook een mooie toevoeging aan jouw keuken. Ben je benieuwd naar de AEG afzuigkappen? Lees dan verder.

AEG afzuigkap: krachtig en stil tegelijk

De AEG afzuigkappen zijn er in verschillende soorten en maten, maar hebben een aantal zaken gemeen. Ze zorgen voor frisse, schone lucht in jouw keuken en zijn zowel praktisch als stijlvol. De afzuigkappen van AEG zijn daarnaast voorzien van de modernste technologieën, waardoor jij nog meer kookplezier ervaart. 

Verschillende soorten

Er is een passende AEG afzuigkap voor elke keuken. We zetten de populairste voor jou op een rijtje. 

  • De eilandafzuigkap. AEG heeft een aantal afzuigkappen in het assortiment die ideaal zijn voor keukens met een kookeiland. Deze afzuigkappen zorgen met hun krachtige motor niet alleen voor schone lucht, ze zijn ook een stijlvolle toevoeging door het moderne uiterlijk. 
  • De plafondafzuigkap. Alle plafondafzuigkappen van AEG zijn stijlvol afgewerkt en komen daardoor in elke keuken goed tot hun recht. Ze nemen bovendien weinig plek in dankzij het discrete design.
  • De schouwafzuigkap. Deze verticale variant voegt met de rechthoekige vorm een opvallend en strak design toe aan uw keuken. Deze afzuigkap past perfect in een landelijke of klassieke keuken. 
  • De geïntegreerde afzuigkap. Deze afzuigkap is betrouwbaar en vloeit naadloos over in de rest van jouw keukeninterieur. De geïntegreerde afzuigkap van AEG is erg geschikt als je geen aandacht op de afzuigkap wilt vestigen. 

Unieke functies van de AEG afzuigkap

Bij zoveel verschillende afzuigkappen horen natuurlijk ook diverse handige functies. Zo zijn afzuigkappen van AEG voorzien van SilentTech, waardoor de kap veel minder lawaai maakt en je in een fijnere atmosfeer kookt. Met de Hob2Hood-functie wordt de afzuigkap automatisch geactiveerd wanneer je jouw kookplaat aanzet. Daarnaast bepaalt deze zelf de juiste afzuigkracht op basis van hoeveel stoom er vrijkomt tijdens het koken. De LED-verlichting is energiezuinig en zorgt er bovendien voor dat jij helder licht tot jouw beschikking hebt tijdens het koken. De Breeze-functie verwijdert nare geurtjes na het koken en houdt jouw keuken fris. 

Bezoek onze showrooms

Ben je benieuwd geworden naar de AEG afzuigkap? Breng dan eens een bezoek aan één van onze showrooms. De adviseurs van Keuken Kampioen voorzien jou graag van passend en eerlijk advies. 

Terug
Sluiten