AEG kookplaten

Direct de juiste temperatuur met een AEG kookplaat

AEG kookplaten zijn voorzien van de nieuwste technologieën. Hierdoor wordt het bijvoorbeeld mogelijk om direct te koken met de juiste temperatuur. Daardoor verlies je minder energie en kook je duurzamer. Daarnaast zijn AEG kookplaten sneller, veiliger en nauwkeuriger dan de traditionele variant. De keuze is reuze als het gaat om de soorten waarop jij kunt koken. Lees meer over de verschillende kookplaten en ontdek welke manier van koken het beste past bij jouw wensen.

Van koken tot sudderen op ieder kookplat van AEG

Wat je ook wilt koken: het kan op iedere AEG kookplaat. Denk hierbij aan koken op gas, inductie of elektrisch. De vernieuwde gaskookplaten hebben branders die 20% sneller zijn dan de traditionele gasbranders. Bij inductie gaat geen energie verloren en wordt alleen de onderkant van de pan warm. Heel erg veilig voor jezelf, maar ook voor jouw gezinsleden. De elektrische kookplaten van AEG reageren snel en nauwkeurig, waardoor je de volledige en precieze controle heeft over jouw pannen. Naast al deze verschillende manieren waarop je kunt koken, zijn binnen deze versies ook verschillende opties waar jij uit kunt kiezen.

De mogelijkheden met AEG

AEG biedt diversiteit in soorten kookplaten, maar hierbinnen heb je ook nog keuzes. Bij de gaskookplaten kun je bijvoorbeeld kiezen voor een mooie roestvrijstalen kleur wat perfect past bij een industriële keukenstijl. Ook het aantal branders is naar wens aan te passen. Wil je graag koken op inductie? Je kunt dan kiezen voor vaste of aanpasbare kookzones. Voor een superieure aanpasbaarheid kies je voor de MaxiSense Plus. Hiermee maakt het niet uit waar jij de pan plaatst op de plaat, maar wordt deze altijd perfect op die plek verwarmt. De elektrische kookplaat maakt het voor jou mogelijk dat je een precieze controle heeft over uw warmtebronnen. Zo worden jouw kleine en grote pannen perfect verwarmt zonder dat onnodig veel energie verloren gaat.  

Uniek met AEG

Houd je van koken en wil je net even wat verder gaan dan inductie, gas of elektrisch? Bekijk dan ook naar de mogelijkheden van bijvoorbeeld een gemengde kookplaat. Voeg bijvoorbeeld een teppanyaki kookplaat toe aan een inductie. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om bijvoorbeeld jouw afzuiging te integreren in de kookplaat. Hierdoor wordt het mogelijk om te koken waar jij maar wilt. Eén ding is zeker bij dit merk: je geniet van een geavanceerde bediening en je kunt altijd direct overschakelen naar de juiste temperatuur, welke kookplaat jij ook kiest.

Kom naar de showroom

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van AEG kookplaten? Kom dan naar een van onze showroomswaar onze adviseurs graag alle opties met jou bespreken. Zij staan voor jou klaar en voorzien jou graag van deskundig advies. Ook kun je dan de kookplaten met elkaar vergelijken en eventueel andere merken bekijken.