ovens

Smaakmakers: AEG ovens

AEG ovens maken koken nog makkelijker én gezonder. Met de ovens van dit merk kun je kiezen voor verschillende multifunctionele opties. Ontdek nieuwe smaken, de zelfreinigende functie en de andere voordelen die deze ovens jou bieden. Of je nu graag wilt bakken, grillen of braden: het kan allemaal met de ovens van AEG. Geniet van de verschillende smaakmakers en kies een oven die aansluit op jouw wensen.

AEG ovens voor optimale kookresultaten

Door vernieuwde technologieën van AEG worden kookresultaten verbeterd, waardoor jouw maaltijden nog smaakvoller worden. Bereidt bijvoorbeeld een heerlijke stoommaaltijd met een van de multifunctionele (stoom)ovens van dit merk. Naast groenten kun je ook tal van andere gerechten bereiden met deze oven. Het extra vocht in een stoomoven verbetert de smaak en textuur, terwijl de knapperigheid behouden wordt. Hierdoor kun je nu ook zelf een overheerlijk gerecht op tafel toveren.

Gemak dient de mens

Door een aantal functies wordt het gebruik van deze ovens nog makkelijker. Een oven schoonmaken is altijd een hele klus, maar dat is met de zelfreinigende programma’s verleden tijd. De combi-oven zorgt ervoor dat jij meer ruimte overhoudt in de keuken. Wil je daarnaast dat jouw vlees perfect bereid wordt? Kies dan voor een kerntemperatuursensor. Hiermee kun je zelf precies bepalen welke kerntemperatuur jouw vlees moet hebben. Op basis van het soort vlees geeft de oven al aan welke temperatuur nodig is voor rood, medium of doorbakken. Vlees garen wordt door deze functie nog makkelijker. Naast vlees kunt met AEG ovens eigenlijk bijna ieder gerecht op een heerlijke wijze bereiden: van brood bakken tot aan restjes opwarmen.

Voor iedere keuken een AEG oven

Binnen het assortiment bij Keuken Kampioen is voor iedere keuken een geschikt model AEG oven te vinden. Door de diversiteit aan functies en modellen kun je altijd een apparaat vinden die het beste aansluit bij jouw wensen. Kies uit een van de multifunctionele stoomovens of voor een combi-stoomoven. Ook een simpel model is nog mogelijk met alleen een ovenfunctie. Wanneer je kiest voor een oven van dit merk, dan kies je voor kwaliteit en kun je iedere keer weer gerecht bereiden volgens jouw eigen smaak.

Kom naar onze showroom

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kom dan naar een van onze showrooms waar je alle opties die je heeft met een AEG oven kunt bekijken. Onze adviseurs helpen jou graag met deskundig advies, zodat je een overwogen keuze kunt maken. Vergelijk de verschillende ovens in ons assortiment en ontdek welke oven het beste past bij jouw wensen.

Terug
Sluiten