eiland-afzuigkap

Eilandschouw afzuigkap

Eilandschouw afzuigkappen zijn speciaal bedoeld om boven een kookeiland te plaatsen. Ze worden aan het plafond gemonteerd en zijn aan alle kanten netjes afgewerkt. Een eilandschouw koop je bij Keuken Kampioen, waar je een ruim assortiment afzuigkappen vindt.

Eiland afzuigkappen: speciaal voor eiland keukens

Eiland afzuigkappen zijn, zoals de naam al zegt, speciaal bedoeld om boven een kookeiland te plaatsen. Ze worden aan het plafond gemonteerd en zijn aan alle kanten netjes afgewerkt, zodat de afzuigkap perfect in jouw keuken past. Lees hier meer over het ruime assortiment eiland afzuigkappen van Keuken Kampioen. 

Opvallend element in uw keuken

Omdat een eiland afzuigkap boven het kookeiland en dus midden in de keuken hangt, is dit type afzuigkap vrij opvallend en tegelijkertijd bepalend voor de sfeer in jouw keuken. Het is daarom belangrijk dat je niet alleen een model kiest dat bij jouw keuken past, maar ook bij jouw persoonlijke smaak aangezien je niet meer om de afzuigkap heen kunt als deze eenmaal hangt. 


Verschillende uitvoeringen

Veel eiland afzuigkappen hebben een moderne uitstraling. Toch heb je nog steeds voldoende keuze om de voor je ideale afzuigkap te kiezen. Zo kunt je bijvoorbeeld kiezen voor een vierkante, iets compactere vorm of een rechthoekig model dat wat meer in de ruimte aanwezig is. Daarnaast heb je niet alleen de keuze uit een traditionele eiland afzuigkap van RVS, maar ook uit modellen met glas. Glas geeft jouw keuken een exclusieve uitstraling. 

Het juiste formaat van een eiland afzuigkap

Eiland afzuigkappen zijn in verschillende afmetingen beschikbaar. Bij een eiland afzuigkap is het raadzaam om een model te kiezen dat net wat groter is dan de kookplaat eronder. Dit omdat kookgeuren bij een eiland keuken alle kanten op kunnen gaan. Met een iets grotere afzuigkap is de kans groter dat de geuren worden opgezogen in plaats van dat ze zich door uw keuken verspreiden. Let hierbij ook op de capaciteit, want hoe hoger deze is, hoe meer en sneller geuren worden afgevoerd. 

Maak een afspraak

Meer weten over de verschillende eiland afzuigkappen van Keuken Kampioen? Maak een afspraak en onze adviseurs vertellen je graag meer over de verschillende modellen en de voordelen die ze je bieden. 

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heb je de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om jou zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij jou past, bieden wij je graag ons magazine aan. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet je alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

Ontdek ons gratis magazine

Op jouw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf jouw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat je verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten
Apparatuur uitproberen

Apparaten in het echt bekijken?

Om er zeker van te zijn dat je het juiste apparaat vindt, nodigen wij je uit onze apparaten te komen bekijken in de showroom. 

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Informatie van de adviseur helpt bij jouw keuze
Terug
Sluiten