Ruim assortiment geïntegreerde afzuigkappen - Keuken Kampioen
geintegreerde-afzuigkap

Geïntegreerde afzuigkappen

Bent u op zoek naar een geïntegreerde afzuigkap? Bij Keuken Kampioen vind u geïntegreerde afzuigkappen van bekende merken zoals Bosch en Bauknecht. Bij Keuken Kampioen zijn we kampioen in geïntegreerde afzuigkappen.

Geïntegreerde afzuigkappen: een onopvallend element in uw keuken

De geïntegreerde afzuigkap is in tegenstelling tot veel andere varianten geen opvallend element in uw keuken. Wanneer u een zichtbare afzuigkap niet mooi vindt of wanneer deze niet bij uw keuken past, is een geïntegreerde afzuigkap dé oplossing. Bij deze variant wordt de afzuigkap namelijk in één van uw keukenkastjes weggewerkt. Lees hier meer over de kenmerken van een geïntegreerde afzuigkap.  

Een afzuigkap in de stijl van uw keuken

Een geïntegreerde afzuigkap wordt tussen twee bovenkasten in uw keuken geplaatst. Doordat de afzuigkap wordt voorzien van hetzelfde deurtje als de andere kasten gaat deze prachtig in de keuken op. Het resultaat: een harmonieuze keuken waarbij het geheel de aandacht trekt. Ideaal wanneer een ononderbroken stijl centraal staat in uw keuken.  

Hoe werkt een geïntegreerde afzuigkap?

Bij een geïntegreerde afzuigkap wordt het kastdeurtje naadloos op de geïntegreerde afzuigkap gemonteerd. Wanneer u het kastje opentrekt, treden de motor, filters en afzuigbak direct in werking. Vervolgens kunt u de afzuigkap op een bepaalde stand zetten. Vanzelfsprekend stopt de afzuiging wanneer u het kastje sluit. Wilt u extra verlichting boven uw kookplaat? Een mogelijkheid hiervoor is om de onderkant van het kastje van spotjes te voorzien.  

De grootte van uw keuken

De geïntegreerde afzuigkap is voor iedere keukenstijl geschikt: van klassiek tot modern en van landelijk tot design. Dit komt omdat u zelf bepaalt welk type deurtje de afzuigkap krijgt.

Wanneer u voor een geïntegreerde afzuigkap kiest, raden wij u wel aan rekening te houden met de grootte van uw keuken. Deze afzuigkap heeft namelijk minimaal twee bovenkastjes nodig waartussen de afzuigkap geplaatst wordt. Wanneer uw keuken een kleine ruimte betreft, kunnen de bovenkasten inclusief het kastje van de afzuigkap een verkleinend effect hebben op de ruimte. Kijk daarom goed naar de verschillende mogelijkheden. 

Maak een afspraak

De adviseurs van Keuken Kampioen vertellen u graag meer over de kenmerken van geïntegreerde afzuigkappen. Maak daarom een afspraak en laat u geheel vrijblijvend adviseren. 

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heeft u de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om u zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij u past, bieden wij u graag ons magazine in. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet u alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

KKN magazine

Ontdek ons gratis magazine

Op uw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf uw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat u verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten
Apparatuur uitproberen

Apparaten in het echt bekijken?

Om er zeker van te zijn dat u het juiste apparaat vindt, nodigen wij u uit onze apparaten te komen bekijken in de showroom. 

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Informatie van de adviseur helpt bij uw keuze
Terug
Sluiten