Geïntegreerde afzuigkappen

Ben je op zoek naar een geïntegreerde afzuigkap? Bij Keuken Kampioen vind je geïntegreerde afzuigkappen van bekende merken zoals Bosch en Bauknecht. Bij Keuken Kampioen zijn we kampioen in geïntegreerde afzuigkappen.

Geïntegreerde afzuigkappen: een onopvallend element in uw keuken

De geïntegreerde afzuigkap is in tegenstelling tot veel andere varianten geen opvallend element in jouw keuken. Wanneer je een zichtbare afzuigkap niet mooi vindt of wanneer deze niet bij jouw keuken past, is een geïntegreerde afzuigkap dé oplossing. Bij deze variant wordt de afzuigkap namelijk in één van uw keukenkastjes weggewerkt. Lees hier meer over de kenmerken van een geïntegreerde afzuigkap.  

Een afzuigkap in de stijl van uw keuken

Een geïntegreerde afzuigkap wordt tussen twee bovenkasten in jouw keuken geplaatst. Doordat de afzuigkap wordt voorzien van hetzelfde deurtje als de andere kasten gaat deze prachtig in de keuken op. Het resultaat: een harmonieuze keuken waarbij het geheel de aandacht trekt. Ideaal wanneer een ononderbroken stijl centraal staat in jouw keuken.  

Hoe werkt een geïntegreerde afzuigkap?

Bij een geïntegreerde afzuigkap wordt het kastdeurtje naadloos op de geïntegreerde afzuigkap gemonteerd. Wanneer je het kastje opentrekt, treden de motor, filters en afzuigbak direct in werking. Vervolgens kunt u de afzuigkap op een bepaalde stand zetten. Vanzelfsprekend stopt de afzuiging wanneer ujehet kastje sluit. Wil jij extra verlichting boven jouw kookplaat? Een mogelijkheid hiervoor is om de onderkant van het kastje van spotjes te voorzien.  

De grootte van uw keuken

De geïntegreerde afzuigkap is voor iedere keukenstijl geschikt: van klassiek tot modern en van landelijk tot design. Dit komt omdat jij zelf bepaalt welk type deurtje de afzuigkap krijgt.

Wanneer je voor een geïntegreerde afzuigkap kiest, raden wij jou wel aan rekening te houden met de grootte van jouw keuken. Deze afzuigkap heeft namelijk minimaal twee bovenkastjes nodig waartussen de afzuigkap geplaatst wordt. Wanneer jouw keuken een kleine ruimte betreft, kunnen de bovenkasten inclusief het kastje van de afzuigkap een verkleinend effect hebben op de ruimte. Kijk daarom goed naar de verschillende mogelijkheden. 

Maak een afspraak

De adviseurs van Keuken Kampioen vertellen jou graag meer over de kenmerken van geïntegreerde afzuigkappen. Maak daarom een afspraak en laat je geheel vrijblijvend adviseren. 

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heb je de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om jou zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij jou past, bieden wij je graag ons magazine aan. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet je alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

Ontdek ons gratis magazine

Op jouw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf jouw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat je verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten
Apparatuur uitproberen

Apparaten in het echt bekijken?

Om er zeker van te zijn dat je het juiste apparaat vindt, nodigen wij je uit onze apparaten te komen bekijken in de showroom. 

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Informatie van de adviseur helpt bij jouw keuze