inbouw-afzuigkap

Inbouwunit afzuigkap

Een inbouwunit of inbouwafzuigkap is een afzuiging die wordt ingebouwd in de keuken. De afzuigkap wordt volledig weggewerkt in een keukenkastje. Bij Keuken Kampioen vind je een ruim assortiment afzuigkappen. Ook voor een inbouwunit bent jij bij ons aan het juiste adres!

Inbouw afzuigkappen: ideaal voor klassieke en landelijke keukens

Een inbouw afzuigkap wordt altijd in een schouw of speciale bovenkast gemonteerd. Het grote voordeel hiervan is dat de inbouw afzuigkap uit het zicht is en helemaal in de keuken opgaat: ideaal voor klassieke en landelijke keukens. Wij vertellen jou graag meer over de kenmerken van dit type afzuigkap. 

De onderkant van een inbouw afzuigkap

Omdat een inbouw afzuigkap volledig wordt weggewerkt, is de onderkant het enige zichtbare deel. Wat betreft de onderkant heb je daarom de keuze uit verschillende designs. Je kunt kiezen voor een onderkant bestaande uit één geheel, maar ook uit twee of drie delen. Wil je verlichting aan de voorkant of juist aan de achterkant? Mogen de filters in het zicht zijn of heb je dit liever niet? Wanneer je naar de verschillende varianten kijkt, zul je zien dat er volop mogelijkheden zijn.  

Grootte van de afzuigkap en schouw

Wanneer jij voor een inbouw afzuigkap kiest, heb je de keuze uit verschillende maten en daarbij verschillende vermogens. Het formaat dat je nodig hebt, is afhankelijk van de grootte van de schouw. Omdat een inbouw afzuigkap altijd wat smaller is dan de traditionele afzuigkap, raden wij aan voor een schouw te kiezen die net wat groter is dan het fornuis eronder. Op deze manier vangt de schouw kookgeuren op die ontsnapt zijn, zodat deze alsnog afgevoerd kunnen worden. 

Randafzuiging

Een inbouw afzuigkap kan voorzien zijn van randafzuiging. Vanwege het smallere formaat is dit bij een inbouw afzuigkap zeker het overwegen waard. Randafzuiging zorgt er namelijk voor dat de lucht gericht bij de rand wordt afgezogen waardoor het rendement aanzienlijk verbeterd. Goed om te weten: extra vermogen zorgt in dit geval niet per se voor extra geluid. 


Maak een afspraak

Wil je een prachtig weggewerkte inbouw afzuigkap in jouw keuken? Maak dan nu een afspraak in één van onze vestigingen. Onze adviseurs informeren jou graag  over alle mogelijkheden.

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heb je de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om jou zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij jou past, bieden wij je graag ons magazine aan. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet je alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

Ontdek ons gratis magazine

Op jouw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf jouw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat je verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten
Apparatuur uitproberen

Apparaten in het echt bekijken?

Om er zeker van te zijn dat je het juiste apparaat vindt, nodigen wij je uit onze apparaten te komen bekijken in de showroom. 

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Informatie van de adviseur helpt bij jouw keuze
Terug
Sluiten