schouw-afzuigkap

Blokschouw afzuigkap

Een blokschouw kopen die bij jouw wensen past, doet je bij Keuken Kampioen. Naast kampioen in keukens, zijn wij namelijk ook kampioen in blokschouw afzuigkappen. De blokschouw afzuigkap wordt aan de muur gemonteerd. Het is het meest standaard type afzuigkap.

In het oog springende schouw afzuigkappen 

Bij een schouw afzuigkap is de afzuigkap, zoals de naam al zegt, weggewerkt in een prachtige schouw. Wanneer je kiest voor een schouw in dezelfde stijl als de keuken gaat de schouw afzuigkap geheel in de ruimte op. Het resultaat is een harmonieus geheel. Lees hier meer over de kenmerken van een schouw afzuigkap. 

Klassieke keukenstijl 

Vroeger beschikte vrijwel iedere keuken over een schouw afzuigkap. Men wist niet beter dan de afzuigkap netjes weg te werken. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten afzuigkappen, waardoor we de schouw afzuigkap het meeste zien in landelijke en klassieke keukens. Dit komt omdat een schouw een nostalgisch gevoel met zich meebrengt. Een gevoel dat in deze keukens thuishoort.

Ronde of strakke vormgeving

Schouw afzuigkappen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Doordat veel schouw afzuigkappen op maat worden gemaakt, is vrijwel iedere variant uniek. Zo kun je niet alleen kiezen voor een schouw met authentieke sierlijst, maar ook voor een simpele en strakke sierlijst. Je kunt de sierlijst zelfs achterwege laten. Wanneer je hiervoor kiest blijft alleen het ombouwdeel over, het deel waar bijvoorbeeld fotolijstjes of voorraadpotten op geplaatst kunnen worden. Dit is ideaal wanneer je de voorkeur geeft aan een schouw die wat strakker oogt. 


De afmetingen van een schouw afzuigkap

Omdat een schouw veel invloed heeft op de uitstraling van de ruimte, is het belangrijk dat de afmeting bij de keuken past. Heb je een wat kleinere keuken? Zorg dan dat de schouw niet te breed wordt. Hierdoor kan jouw keuken namelijk nog kleiner lijken. Wanneer je over een ruime keuken beschikt, is een wat groter, rechthoekig model zeker van toegevoegde waarde. 

Maak een afspraak

Wil je jouw afzuigkap wegwerken in een prachtige schouw, zodat jouw keuken een harmonieus geheel wordt? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak. Onze experts vertellen je graag meer over de mogelijkheden van een schouw afzuigkap voor in jouw keuken. 

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heb je de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om jou zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij jou past, bieden wij je graag ons magazine aan. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet je alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

Ontdek ons gratis magazine

Op jouw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf jouw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat je verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten
Apparatuur uitproberen

Apparaten in het echt bekijken?

Om er zeker van te zijn dat je het juiste apparaat vindt, nodigen wij je uit onze apparaten te komen bekijken in de showroom. 

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Informatie van de adviseur helpt bij jouw keuze
Terug
Sluiten