Veldafzuiging

Veldafzuiging

Veldafzuiging verwijdert kookgeuren en –dampen direct van de plek waar ze ontstaan: het kookveld. Dat maakt deze veldafzuiging innovatief en efficiënt. De dampen en geuren krijgen geen enkele kans zich te verspreiden door de ruimte, zodat jouw keuken altijd schoon en fris blijft na iedere kooksessie. Wil je meer weten over moderne werkbladafzuiging? Keuken Kampioen vertelt je over de verschillende veldafzuigsystemen en de merken die ze aanbieden.

Veldafzuiging: innovatief en doeltreffend

 

Soorten veldafzuiging

Veldafzuiging is een geïntegreerd afzuigsysteem in de kookplaat of het werkblad. De meest voorkomende variant is afzuiging centraal in de kookplaat. Je kiest uit verschillende designs, zoals een elegante, ronde vormgeving of een verticale afzuiging die de kookplaat als het ware opsplitst. Een andere optie voor een inductie kookplaat met afzuiging is het downdraft afzuigsysteem. Deze afzuiging wordt achter de kookplaat in het werkblad geplaatst. Wanneer je de afzuiging wilt gebruiken, komt het systeem uit het werkblad naar boven. Gebruik je de afzuiging niet, dan verdwijnt deze in het werkblad. De luxe, innovatieve downdraft systemen zijn ook centraal in de kookplaat te verwerken. Het voordeel is dat je het afzuigsysteem niet ziet wanneer je deze niet gebruikt, zodat jouw keuken een strakke, moderne uitstraling behoudt.

Merken met veldafzuiging

De koploper in kookveldafzuigsystemen is het merk BORA. BORA was de eerste die de effectieve, moderne systemen op de markt bracht. Inmiddels beschikt het merk over diverse series met luxe afzuigsystemen passend bij iedere wens. De producten variëren van de praktische, simplistische BORA Basic tot de geavanceerde, veelzijdige BORA Professional 2.0. Inmiddels zijn er vele andere A-merken die deze moderne afzuigingsystemen aanbieden. Zo kun je ook bij Novy, Siemens en Bosch terecht voor een inductie kookplaat met afzuiging en geavanceerde downdraft systemen.  

Maak een afspraak in de keukenshowroom

Wil je meer weten over de verschillende soorten veldafzuiging en de mogelijkheden voor jouw keuken? Maak een afspraak in een showroom bij jou in de buurt. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek beantwoorden onze keukenspecialisten graag al jouw vragen. Bovendien voorzien onze deskundige adviseurs je van handige tips en persoonlijk advies.

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heb je de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om jou zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij jou past, bieden wij je graag ons magazine aan. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet je alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

Ontdek ons gratis magazine

Op jouw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf jouw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat je verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten
Apparatuur uitproberen

Apparaten in het echt bekijken?

Om er zeker van te zijn dat je het juiste apparaat vindt, nodigen wij je uit onze apparaten te komen bekijken in de showroom. 

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Informatie van de adviseur helpt bij jouw keuze
Terug
Sluiten