vlakscherm-afzuigkap

Vlakscherm afzuigkap

Een vlakscherm afzuigkap wordt weggewerkt in de bovenkast en zuigt lucht af door middel van een uittrekbaar scherm. Wanneer je de afzuigkap niet gebruikt, schuif je deze praktisch onzichtbaar in. Een vlakscherm afzuigkap koopt je bij Keuken Kampioen, waar je een ruim assortiment afzuigkappen vindt.

Vlakscherm afzuigkappen: plat en onopvallend

Een vlakscherm afzuigkap wordt weggewerkt in de kast boven het kookvlak en voert kookgeuren af door middel van een uittrekbaar scherm. Doordat vlakscherm afzuigkappen erg plat zijn en worden weggewerkt in een bovenkast, is dit type afzuigkap erg onopvallend in de keuken. Ideaal wanneer je niet te veel aandacht op de afzuigkap wilt vestigen.

Wij vertellen je graag meer over de werking en de kenmerken van een vlakscherm afzuigkap. 

Hoe werkt een vlakscherm afzuigkap?

Wanneer je van de vlakscherm afzuigkap gebruik wilt maken, schuif je het uittrekbare scherm uit. De afzuigkap treedt dan direct in werking waardoor kookgeuren, vet en vocht snel worden afgevoerd. Vervolgens heb je de mogelijkheid om met behulp van verschillende standen de afzuigcapaciteit zelf te regelen. Ben je klaar met koken? Dan schuif je het scherm weer terug en stopt de afzuigkap automatisch. 

Front & onderkant 

Het front en de onderkant van het uittrekbare scherm zijn de enige zichtbare elementen van een vlakscherm afzuigkap. Het front is vaak van RVS gemaakt en heeft een simpele en strakke uitstraling. Je kiest namelijk niet voor niets voor een onopvallende afzuigkap. Een opvallend front zou hierbij niet op zijn plek zijn. De onderkant is alleen te zien wanneer je daar zelf moeite voor doet. Van een afstandje zie je hier namelijk niets van.

Wil je ondanks de onopvallendheid van een vlakscherm afzuigkap toch iets speciaals? Dan is de onderkant het element waarmee dat kan. Zo kun je het uittrekbare scherm zo luxe maken als je zelf wilt met bijvoorbeeld dimbare verlichting, een naloopstand en een ingebouwde timer. Vanzelfsprekend geldt: hoe luxer, hoe hoger het prijskaartje.

Maak een afspraak

Wil jij een afzuigkap die niet alle aandacht in uw keuken opeist? Dan is een vlakscherm afzuigkap dé oplossing. Maak een afspraak en onze adviseurs vertellen jou alles over de diverse mogelijkheden van dit type afzuigkap. 

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heb je de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om jou zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij jou past, bieden wij je graag ons magazine aan. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet je alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

Ontdek ons gratis magazine

Op jouw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf jouw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat je verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten
Apparatuur uitproberen

Apparaten in het echt bekijken?

Om er zeker van te zijn dat je het juiste apparaat vindt, nodigen wij je uit onze apparaten te komen bekijken in de showroom. 

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Informatie van de adviseur helpt bij jouw keuze
Terug
Sluiten