Vlakscherm afzuigkappen - Keuken Kampioen
vlakscherm-afzuigkap

Vlakscherm afzuigkap

Een vlakscherm afzuigkap wordt weggewerkt in de bovenkast en zuigt lucht af door middel van een uittrekbaar scherm. Wanneer u de afzuigkap niet gebruikt, schuift u deze praktisch onzichtbaar in. Een vlakscherm afzuigkap koopt u bij Keuken Kampioen, waar u een ruim assortiment afzuigkappen vindt.

Vlakscherm afzuigkappen: plat en onopvallend

Een vlakscherm afzuigkap wordt weggewerkt in de kast boven het kookvlak en voert kookgeuren af door middel van een uittrekbaar scherm. Doordat vlakscherm afzuigkappen erg plat zijn en worden weggewerkt in een bovenkast, is dit type afzuigkap erg onopvallend in de keuken. Ideaal wanneer u niet te veel aandacht op de afzuigkap wilt vestigen.

Wij vertellen u graag meer over de werking en de kenmerken van een vlakscherm afzuigkap. 

Hoe werkt een vlakscherm afzuigkap?

Wanneer u van de vlakscherm afzuigkap gebruik wilt maken, schuift u het uittrekbare scherm uit. De afzuigkap treedt dan direct in werking waardoor kookgeuren, vet en vocht snel worden afgevoerd. Vervolgens heeft u de mogelijkheid om met behulp van verschillende standen de afzuigcapaciteit zelf te regelen. Bent u klaar met koken? Dan schuift u het scherm weer terug en stopt de afzuigkap automatisch. 

Front & onderkant 

Het front en de onderkant van het uittrekbare scherm zijn de enige zichtbare elementen van een vlakscherm afzuigkap. Het front is vaak van RVS gemaakt en heeft een simpele en strakke uitstraling. U kiest namelijk niet voor niets voor een onopvallende afzuigkap. Een opvallend front zou hierbij niet op zijn plek zijn. De onderkant is alleen te zien wanneer u daar zelf moeite voor doet. Van een afstandje ziet u hier namelijk niets van.

Wilt u ondanks de onopvallendheid van een vlakscherm afzuigkap toch iets speciaals? Dan is de onderkant het element waarmee dat kan. Zo kunt u het uittrekbare scherm zo luxe maken als u zelf wilt met bijvoorbeeld dimbare verlichting, een naloopstand en een ingebouwde timer. Vanzelfsprekend geldt: hoe luxer, hoe hoger het prijskaartje.

Maak een afspraak

Wilt u een afzuigkap die niet alle aandacht in uw keuken opeist? Dan is een vlakscherm afzuigkap dé oplossing. Maak een afspraak en onze adviseurs vertellen u alles over de diverse mogelijkheden van dit type afzuigkap. 

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heeft u de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om u zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij u past, bieden wij u graag ons magazine in. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet u alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

KKN magazine

Ontdek ons gratis magazine

Op uw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf uw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat u verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten
Apparatuur uitproberen

Apparaten in het echt bekijken?

Om er zeker van te zijn dat u het juiste apparaat vindt, nodigen wij u uit onze apparaten te komen bekijken in de showroom. 

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Informatie van de adviseur helpt bij uw keuze
Terug
Sluiten