Wandschouw afzuigkap

Ben je op zoek naar een wandschouw afzuigkap? Bij Keuken Kampioen ben je hiervoor aan het juiste adres. De wandschouw afzuigkap wordt aan de muur gemonteerd en is er in verschillende uitvoeringen. Je kunt kiezen voor een plat of een schuin aflopend model. Ook zijn er diagonale modellen die voorkomen dat je jouw hoofd stoot.

Wandschouw afzuigkappen: voor iedere keuken een geschikt model

De wandschouw afzuigkap is de meest voorkomende afzuigkap. De wandschouw afzuigkap wordt aan de muur gemonteerd en is verkrijgbaar in uiteenlopende moderne modellen. Kies uit ons ruime assortiment dé afzuigkap die bij uw keuken en uw persoonlijke stijl past en maak uw keuken compleet. 

Verschillende modellen

Wanneer u voor een wandschouw afzuigkap kiest, heeft u de keuze uit verschillende varianten. De afzuigkap heeft tegenwoordig namelijk niet alleen een functioneel doel, maar ook een decoratieve functie. Vrijwel alle wandschouw afzuigkappen hebben een moderne uitstraling, maar hoe modern u het wilt, is aan uzelf. De meest standaard afzuigkap loopt schuin af naar boven waardoor het geheel wat grover oogt. Wilt u juist het ruimtelijke aspect bevorderen? Kies dan voor een platte afzuigkap. In hypermoderne en design keukens zien we vaak een andere variant: een diagonaal model waarbij de voorkant hoger is dan de achterkant. Dit oogt niet alleen super strak, maar heeft ook als voordeel dat u uw hoofd niet meer kunt stoten. 

Glas of RVS

U heeft niet alleen de keuze uit verschillende modellen wandschouw afzuigkappen, maar ook uit het materiaal. Het meest voor de hand liggende materiaal is RVS. Vanwege de neutrale uitstraling past RVS in vrijwel iedere moderne keuken. Wilt u een keer wat anders? Een afzuigkap die meer opvalt? Kies dan voor een plaat van glas. Dit is mogelijk bij alle drie de modellen wandschouw afzuigkappen en bevordert door de dunne plaat de ruimtelijke uitstraling. U kunt ook kiezen voor een glasplaat met bolling. Dit geeft een speels en modern effect tegelijkertijd.

Meer informatie over wandschouw afzuigkappen?

Wilt u meer weten over de verschillende wandschouw afzuigkappen en de bijbehorende kenmerken? Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden van de verschillende modellen. Maak daarom nu een afspraak, dan zorgen wij dat al uw vragen beantwoord worden.  

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heb je de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om jou zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij jou past, bieden wij je graag ons magazine aan. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet je alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

Ontdek ons gratis magazine

Op jouw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf jouw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat je verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten
Apparatuur uitproberen

Apparaten in het echt bekijken?

Om er zeker van te zijn dat je het juiste apparaat vindt, nodigen wij je uit onze apparaten te komen bekijken in de showroom. 

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Informatie van de adviseur helpt bij jouw keuze