afzuigkappen

Bauknecht afzuigkappen

Bauknecht afzuigkappen bestaan in vele soorten en maten. Van ingenieuze, ingebouwde modellen tot afzuigsystemen die gezien mogen worden, Je kunt voor verschillende mogelijkheden kiezen met een Bauknecht afzuigkap. Wil je meer weten over de verschillende modellen? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Welke type afzuigkap kies jij?

In het assortiment afzuigkappen van Bauknecht kan een grof onderscheid gemaakt worden tussen decoratieve en geïntegreerde afzuigkappen. Decoratieve afzuigkappen mogen gezien worden en vormen vaak een echte eyecatcher in jouw keuken. Deze afzuigkappen zijn vooral geschikt voor grotere keukens. Geïntegreerde afzuigkappen nemen daarentegen minder ruimte in beslag en hangen niet in het zicht.

Decoratieve afzuigkappen

Eiland- en wandafzuigkappen zijn goede voorbeelden van decoratieve afzuigkappen. Dankzij het prachtige design mogen deze gezien worden en fungeren vaak zelfs als de eyecatcher van jouw keuken. Een wandafzuigkap kenmerkt zich door het schachtdeel, dat de afzuigpijp op een fraaie wijze wegwerkt. De afzuigkap is gemonteerd aan dit schachtdeel en vormt samen een stijlvol geheel. De eilandafzuigkap is, zoals de naam al doet vermoeden, geschikt voor een kookeiland. De afzuigkap is ontworpen om boven het eiland te hangen en wordt bevestigd aan het plafond van de keuken. Belangrijk aan deze afzuigkap is dat het vermogen vaak sterker is dan een gemiddelde afzuigkap, omdat etensluchten zich vier kanten op kunnen verspreiden.  

Geïntegreerde afzuigkappen

Een vlakschermafzuigkap heeft een geïntegreerd model. Dit type afzuigkap wordt in een van de bovenkastjes boven de kookplaat ingebouwd en gaat aan zodra de greeplijst naar voren wordt getrokken. Zodra je deze weer inschuift, gaat de afzuiging automatisch uit en is de afzuigkap vrijwel onzichtbaar. De geïntegreerde afzuigkap wordt ingeschakeld zodra de voorzijde van het keukenkastje, waarin deze is ingebouwd, naar voren wordt getrokken. Ook dit type is niet zichtbaar in de keuken als deze niet in gebruik is.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de afzuigkappen van Bauknecht en andere keukenapparatuur van dit merk? Bestel dan hier ons gratis keukenmagazine of bezoek een van onze showrooms waar een adviseur jou graag te woord staat. De apparatuur testen is ook altijd mogelijk.

Terug
Sluiten