kookplaten

Bauknecht kookplaten

Bauknecht kookplaten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten modellen. Van gaskookplaat tot inductie, voor iedereen is er een geschikte Bauknecht kookplaat. Wil je meer weten over de verschillende soorten kookplaten van Bauknecht? Lees er hier meer over.

Gaskookplaten

De klassieker der kookplaten is uiteraard de gaskookplaat. Door middel van open vuur bereid je de heerlijkste maaltijden. Geen wonder dat veel professionele koks nog altijd de voorkeur geven aan dit type kookplaat. De gaskookplaten van Bauknecht hebben een speciale beveiliging, de zogenaamde ‘geen vlam, geen gas’. Hiermee loop je niet het gevaar dat gas zich verspreidt door jouw woonruimte als het gas open staat. Bauknecht gaskookplaten zijn beschikbaar met vier en vijf kookpitten. De modellen met vijf branders zijn uitgerust met een speciaal gietijzeren pannendrager voor de wok.

Inductiekookplaten

Bauknecht inductieplaten zijn de kookplaten van de toekomst. Ook deze kookplaten zijn beschikbaar met vier of vijf kookzones. Kies je voor een inductiekookplaat met FlexiCook, dan zijn kookzones flexibel te gebruiken. Waar je ook jouw pan plaatst op de kookplaat, het kookoppervlak zal de pan direct verwarmen. Door middel van de tiptoetsbediening is de kookplaat eenvoudig te bedienen en pas je gemakkelijk het vermogen van de kookzone aan. Enkele modellen zijn voorzien van een rvs-kader, wat een extra luxueuze uitstraling aan de kookplaat geeft.

Gas-op-glaskookplaten   

Een gas-op-glaskookplaat biedt het gemak van een inductieplaat in combinatie met het gemak van koken op echt vuur. Deze prachtige, moderne kookplaat is voorzien van gietijzeren pannendragers waar jij de pannen op plaatst tijdens het koken. Deze zijn gemakkelijk afneembaar, waardoor het egale oppervlak eenvoudig is schoon te maken. Ten opzichte van de traditionele gaskookplaat is het voordeel dat er geen lastige hoekjes zijn waar etensresten in blijven hangen. Deze kookplaat is verkrijgbaar in verschillende formaten, waarbij u kunt kiezen tussen vier of vijf branders. De gas-op-glaskookplaten met vijf branders zijn uitgerust met een speciaal gietijzeren pannendrager voor de wok.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de kookplaten van Bauknecht en andere keukenapparatuur van dit merk? Bestel dan hier ons gratis keukenmagazine of bezoek een van onze showrooms waar een adviseur jou graag te woord staat. De apparatuur testen is ook altijd mogelijk.

Terug
Sluiten