vaatwassers

De schoonste vaat met Bauknecht vaatwassers

Met Bauknecht vaatwassers heb je geen omkijken meer naar jouw vaat. Al jouw borden, bestek en keukengerei komen helemaal schoon en droog uit een Bauknecht vaatwasser. De apparaten zijn voorzien van slimme technologie die jou het leven een stuk gemakkelijker maakt. Bauknecht vaatwassers zijn verkrijgbaar als vrijstaand of inbouwapparaat, weggewerkt achter het keukenfront of voor iedereen zichtbaar. Lees hier over de slimme technologieën van Bauknecht en hoe ze jou helpen.

Bauknecht huishoudelijke apparaten houden rekening met jouw drukke bestaan. Veel mensen spoelen of wassen de vaat voor om het ergste vuil te verwijderen. Met PowerCleanPro is dat niet nodig. Deze technologie garandeert een volledig schone vaat, zelfs bij aangekoekte pannen. In combinatie met de PowerDry technologie komt alles er ook nog eens helemaal droog uit, zelfs plastic voorwerpen waar vaak de druppels op blijven liggen zijn helemaal droog. En heb je een open keuken en wilt u zo min mogelijk geluid van jouw vaatwasser? Kies dan een van de stille apparaten van Bauknecht. Met een geluidsniveau van 43 decibel geniet je van de stilte.

Praktisch en zuinig

Bij een vaatwasser is het van belang dat jouw hele vaat erin kan, ook na een groot diner met familie of vrienden. Bauknecht biedt vaatwassers met een flexibel derde rek dat aangepast kan worden aan de lading. Bij halfvolle vaten meten de sensoren de belading en passen het water- en energieverbruik aan zodat jij in dat geval energie bespaart. Hetzelfde geldt voor de mogelijkheid van startuitstel. Hiermee kun je de vaat laten draaien tijdens de goedkopere daluren.

Meer weten?

Wil je meer informatie over Bauknecht apparatuur voor jouw keuken? Bestel dan hier ons gratis keukenmagazine of bezoek een van onze showrooms waar een adviseur jou graag te woord staat. De apparatuur testen is ook altijd mogelijk.

Terug
Sluiten