Koelkasten

Indesit koelkasten

Optimaal vers houden van voedsel

Met een koelkast van Indesit geniet je niet alleen van strak design in de keuken, maar jouw voedsel blijft ook lang vers. Dankzij slimme technologieën creëert Indesit een koelkast die uitdroging van etenswaren voorkomt en stil koelt. Bovendien heb je de keuze uit een ruim aanbod: van vrijstaand tot inbouw, en/of met één of twee deuren. Lees meer over de koelkasten van Indesit en kom erachter wat de mogelijkheden zijn. 

Kies een koelkast die bij jouw keuken past

Indesit biedt ruime keuze in de soort koelkast. Als je een echte eyecatcher in jouw keuken wilt, is een vrijstaand model een uitstekende keuze. Voor een mooi geheel kies je voor een inbouwmodel, dat volledig integreert in de rest van jouw keuken. Daarnaast heb je ook nog de keuze uit een koelvriescombinatie, een dubbeldeurs model en een kast- of tafelmodel. Zo zit er altijd een model tussen dat geschikt is voor jouw keuken. De koelkasten zijn verkrijgbaar in onder andere de kleuren wit en rvs.

De verschillende technologieën van Indesit

Op het gebied van technologie is Indesit altijd bezig met het verbeteren van hun koelkasten. Zo zijn sommige koelkasten voorzien van de slimme Blackout-sensor, die aangeeft wanneer de stroom is uitgevallen, wat de versheid van voedsel schaadt. Ook wordt in veel koelkasten de luchtvochtigheid gemeten en bijgesteld zodat etenswaren niet de kans krijgen uit te drogen. Net als veel andere merken hebben de koelkasten van Indesit een Low Frost functie, zodat ijsvorming aan de binnenkant van jouw koelkast minimaal blijft. Met een Indesit koelkast geniet je ook van rust en stilte dankzij de geruisloze koeling. Hierdoor is het geluidsniveau van jouw koelkast slechts 38dB. Bovendien zijn Indesit koelkasten ruimtelijk en bevatten een aantal koelkasten een vriezer met open ruimte voor grotere etenswaren.

Breng een bezoek aan onze showroom voor meer informatie

Ben je geïnteresseerd in een koelkast van Indesit en wil je graag meer weten? Bezoek dan een van onze showrooms, waar onze adviseurs jou graag helpen bij realiseren van jouw ideale keuken.

Terug
Sluiten