Ovens

Indesit ovens

Voor een heerlijk warme maaltijd

De inbouwovens van Indesit hebben een stijlvol design en zorgen voor een lekkere, warme maaltijd. Het merk maakt gebruik van vooruitstrevende technologieën die het gebruiksgemak bevorderen. Daarnaast is de oven in een handomdraai schoon dankzij speciale zelfreinigende technologieën. Lees meer over de inbouwovens van Indesit en ontdek de mogelijkheden. 

Een oven met speciale functies

Indesit is voortdurend bezig met het vernieuwen van de ovens. Zo heb je een ruime keuze uit verschillende ovens met ieder zijn eigen handige functies. Met de Turn&Cook functie kies je uit een van de tachtig voorgeprogrammeerde recepten, die vervolgens perfect voor jou wordt bereid binnen één uur. Veel ovens beschikken over het Multilevel-ontwerp. Hiermee bereid je meerdere gerechten tegelijkertijd zonder dat geuren mengen. Ook zijn er ovens met verschillende programma’s om de perfecte pizza of gegrilde maaltijd mee te bereiden. Daarnaast zijn de Indesit ovens efficiënt ingericht zodat jij gebruik kunt maken van het gehele oppervlak. Bovendien zijn deze goed verlicht zodat je goed ziet wat er in de oven gebeurt.

Makkelijk en snel schoon

Bij Indesit heb je de keuze uit verschillende zelfreinigende technologieën die het schoonhouden van jouw oven gemakkelijker maken. Sommige ovens beschikken over een techniek waarbij het hardnekkigste vuil wordt verwijderd door middel van verbranding. Hierna haal je het overgebleven vuil eenvoudig weg. Met een andere techniek nemen de wanden van de oven de bakvetten op en vernietigt deze via oxidatie, waarna je de oven slechts licht hoeft schoon te maken. Tot slot zijn er ovens met een soort stoomfunctie, waarbij etensresten en vetten door verdamping en condensatie loslaten. Je hoeft enkel wat water met afwasmiddel in jouw oven te gieten en de oven doet de rest.

Breng een bezoek aan onze showroom voor meer informatie

Ben je geïnteresseerd in de ovens van Indesit en wil je graag meer weten? Bezoek dan een van onze showrooms, waar onze adviseurs graag al jouw vragen beantwoorden.

Terug
Sluiten