Indesit vaatwassers

Indesit vaatwassers

Met een vaatwasser van Indesit wordt jouw vaat gegarandeerd weer glanzend schoon. De geavanceerde vaatwassers van dit merk hebben een efficiënte en energiezuinige werking. Bovendien heb je de keuze uit diverse modellen bij Keuken Kampioen, zodat jij altijd voor een model kiest dat bij jou en jouw keuken past. Wil je meer weten over de vaatwassers van Indesit? Lees dan snel verder.

Ruim, efficiënt en energiezuinig

Dankzij de ruime indeling van Indesit vaatwassers kun je altijd gemakkelijk al jouw vaat kwijt. Je hebt de keuze tussen modellen met 10-11, 12-13 of zelfs meer dan 13 couverts. De laatste optie is geschikt voor grote gezinnen of als je vaak visite over de vloer krijgt. Ook met de 10-11 en 12-13 couverts modellen ben je verzekerd van voldoende ruimte. Daarnaast kies je tussen de energielabels A+ of A++. De energiezuinige werking heeft een positief effect op uw portemonnee én laat jij jouw steentje bijdragen aan het milieu.

Voor welk model kies jij?

In het assortiment van Indesit heb je de keuze uit drie verschillende modellen: volledig geïntegreerd, semi geïntegreerd of vrijstaand. Iedere mogelijkheid biedt zo zijn voordelen. Een vrijstaand model is niet geïntegreerd in het keukeninterieur en is hierdoor gemakkelijk te verplaatsen. Mocht je de vaatwasser in de loop van de jaren op een andere plek willen zetten, is dit geen enkel probleem. Een semi geïntegreerde vaatwasser is voorzien van een frontpaneel dat bij de rest van de keuken past, waardoor het een mooi geheel vormt. Het bedieningspaneel is echter wel zichtbaar. Dit is bij een volledig geïntegreerd model niet het geval. Daarnaast heb je de keuze uit een standaardafmeting of een smaller model. Deze laatste optie is vooral handig in kleinere keukens.

Breng een bezoek aan de showroom

Wil je de vaatwassers van Indesit in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms. Hier vind je een brede collectie Indesit apparatuur, waar je gemakkelijk de verschillende opties met elkaar vergelijkt. Bovendien staan onze keukenprofessionals hier voor jou klaar. Zij beantwoorden graag jouw vragen en voorzien jou geheel vrijblijvend van een passend advies.