inbouw-koffieautomaat

Inbouw koffieautomaat

De semi- en volautomatische koffiemachines in het assortiment van Keuken Kampioen zijn prachtige inbouwapparaten voor jouw keuken. Ze komen uitstekend tot hun recht in een wand-of inbouwkast. De koffieautomaten zijn daarom leverbaar in diverse inbouwmaten. Uiteraard kan Keuken Kampioen jou ook helpen bij installatie.

Zoekt jij een inbouw koffieautomaat?

Inbouw koffieautomaat: verwen jezelf met de lekkerste koffie

Met een inbouw koffieautomaat beschik je met slechts één druk op de knop over de heerlijkste koffie. Zo kun jij bijvoorbeeld kiezen voor een heerlijke cappuccino of latte macchiato, maar ook voor een kopje thee. Een inbouw koffieautomaat voorziet jou niet alleen van de lekkerste koffie, maar werkt ook nog eens snel en gemakkelijk. Wanneer jij een inbouw koffieautomaat gewend bent, kun jij deze niet meer missen. 

Integreer de inbouw koffieautomaat in jouw keuken

Een inbouw koffieautomaat wordt vrijwel altijd toegevoegd aan de keukenmodule. Dit wil zeggen dat het niet gemakkelijk is om jouw bestaande keuken te voorzien van een inbouw koffieautomaat. Ben jij op zoek naar een nieuwe keuken? Dan is een inbouw koffieautomaat het overwegen zeker waard. Het is belangrijk dat de inbouw koffieautomaat een eenheid vormt met overige apparaten, zoals de magnetron en oven. Kies dus niet alleen voor de beste en mooiste inbouw koffiemachine, maar stem deze ook af op de andere apparatuur. Hierdoor zorg jij dat het apparaat perfect past in jouw keuken.

Waar moet jij op letten?

Er zijn veel verschillende soorten inbouw koffieautomaten op de markt. Om jou te helpen met uw keuze hebben we wat aandachtspunten op een rijtje gezet: 

Wateraansluiting

Inbouw koffieautomaten zijn verkrijgbaar met en zonder vaste wateraansluiting. Wanneer jij voor de eerste variant kiest, heb jij als voordeel dat het waterreservoir nooit bijgevuld hoeft te worden. De prijs ligt hierdoor wel wat hoger dan wanneer jij kiest voor een inbouw koffieautomaat zonder vaste wateraansluiting. 

Schoonmaak

Houd jij niet zo van schoonmaken? Kies dan voor een zelfreinigende inbouw koffieautomaat. Dit betekent niet dat jij helemaal niets meer hoeft schoon te maken, maar het neemt wel een groot deel van jouw werk uit handen in vergelijking met een apparaat dat zichzelf niet reinigt.

Geluid

Net als een gewoon koffiezetapparaat maakt een inbouw koffiemachine ook geluid. Om te zorgen dat jij jouw gesprek gewoon kunt voortzetten wanneer jij een kopje koffie zet, is het raadzaam om bij de aanschaf goed op het volume te letten. 

Geniet van luxe

Afhankelijk van jouw wensen en jouw budget kies jij voor een koffieautomaat met bepaalde soorten koffie en functies. Hoe hoger jouw budget, hoe luxer het apparaat en hoe meer verschillende soorten koffie jij kunt zetten. Een aantal mogelijkheden waar jij uit kunt kiezen zijn een heet water tapkraan, een melkopschuimer, een aanpasbare vermaler en tiptoetsen waarmee jij jouw inbouw koffieautomaat eenvoudig voorkeuren kunt instellen.  

Maak een afspraak

Wil jij meer weten over de verschillende inbouw koffieautomaten uit het assortiment van Keuken Kampioen? Onze adviseurs vertellen jou hier graag meer over en helpen jou met het maken van de juiste keuze. Uiteraard kunnen we jou ook helpen met de installatie. 

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heb je de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om jou zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij jou past, bieden wij je graag ons magazine aan. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet je alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

Ontdek ons gratis magazine

Op jouw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf jouw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat je verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten
Apparatuur uitproberen

Apparaten in het echt bekijken?

Om er zeker van te zijn dat je het juiste apparaat vindt, nodigen wij je uit onze apparaten te komen bekijken in de showroom. 

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Informatie van de adviseur helpt bij jouw keuze
Terug
Sluiten