Inbouw koffieautomaten - Keuken Kampioen
inbouw-koffieautomaat

Inbouw koffieautomaat

De semi- en volautomatische koffiemachines in het assortiment van Keuken Kampioen zijn prachtige inbouwapparaten voor uw keuken. Ze komen uitstekend tot hun recht in een wand-of inbouwkast. De koffieautomaten zijn daarom leverbaar in diverse inbouwmaten. Uiteraard kan Keuken Kampioen u ook helpen bij installatie.

Zoekt u een inbouw koffieautomaat?

Inbouw koffieautomaat: verwen uzelf met de lekkerste koffie

Met een inbouw koffieautomaat beschikt u met slechts één druk op de knop over de heerlijkste koffie. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een heerlijke cappuccino of latte macchiato, maar ook voor een kopje thee. Een inbouw koffieautomaat voorziet u niet alleen van de lekkerste koffie, maar werkt ook nog eens snel en gemakkelijk. Wanneer u een inbouw koffieautomaat gewend bent, kunt u deze niet meer missen. 

Integreer de inbouw koffieautomaat in uw keuken

Een inbouw koffieautomaat wordt vrijwel altijd toegevoegd aan de keukenmodule. Dit wil zeggen dat het niet gemakkelijk is om uw bestaande keuken te voorzien van een inbouw koffieautomaat. Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Dan is een inbouw koffieautomaat het overwegen zeker waard. Het is belangrijk dat de inbouw koffieautomaat een eenheid vormt met overige apparaten, zoals de magnetron en oven. Kies dus niet alleen voor de beste en mooiste inbouw koffiemachine, maar stem deze ook af op de andere apparatuur. Hierdoor zorgt u dat het apparaat perfect past in uw keuken.

Waar moet u op letten?

Er zijn veel verschillende soorten inbouw koffieautomaten op de markt. Om u te helpen met uw keuze hebben we wat aandachtspunten op een rijtje gezet: 

Wateraansluiting

Inbouw koffieautomaten zijn verkrijgbaar met en zonder vaste wateraansluiting. Wanneer u voor de eerste variant kiest, heeft u als voordeel dat het waterreservoir nooit bijgevuld hoeft te worden. De prijs ligt hierdoor wel wat hoger dan wanneer u kiest voor een inbouw koffieautomaat zonder vaste wateraansluiting. 

Schoonmaak

Houdt u niet zo van schoonmaken? Kies dan voor een zelfreinigende inbouw koffieautomaat. Dit betekent niet dat u  helemaal niets meer hoeft schoon te maken, maar het neemt wel een groot deel van uw werk uit handen in vergelijking met een apparaat dat zichzelf niet reinigt.

Geluid

Net als een gewoon koffiezetapparaat maakt een inbouw koffiemachine ook geluid. Om te zorgen dat u uw gesprek gewoon kunt voortzetten wanneer u een kopje koffie zet, is het raadzaam om bij de aanschaf goed op het volume te letten. 

Geniet van luxe

Afhankelijk van uw wensen en uw budget kiest u voor een koffieautomaat met bepaalde soorten koffie en functies. Hoe hoger uw budget, hoe luxer het apparaat en hoe meer verschillende soorten koffie u kunt zetten. Een aantal mogelijkheden waar u uit kunt kiezen zijn een heet water tapkraan, een melkopschuimer, een aanpasbare vermaler en tiptoetsen waarmee u uw inbouw koffieautomaat eenvoudig voorkeuren kunt instellen.  

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over de verschillende inbouw koffieautomaten uit het assortiment van Keuken Kampioen? Onze adviseurs vertellen u hier graag meer over en helpen u met het maken van de juiste keuze. Uiteraard kunnen we u ook helpen met de installatie. 

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heeft u de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om u zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij u past, bieden wij u graag ons magazine in. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet u alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

KKN magazine

Ontdek ons gratis magazine

Op uw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf uw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat u verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten
Apparatuur uitproberen

Apparaten in het echt bekijken?

Om er zeker van te zijn dat u het juiste apparaat vindt, nodigen wij u uit onze apparaten te komen bekijken in de showroom. 

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Informatie van de adviseur helpt bij uw keuze
Terug
Sluiten