Koffieautomaat plaatsen

Koffieautomaat plaatsen in jouw keuken

Overweeg jij om een koffeautomaat in te bouwen in jouw keuken? Lees hier wat er komt kijken bij het plaatsen van een koffieautomaat

Het plaatsen van een koffieautomaat: iets voor jou?

Een ingebouwde koffieautomaat geeft dankzij de naadloze aansluiting een bijzonder luxe uitstraling aan jouw keuken. Bovendien biedt een ingebouwde koffieautomaat ook praktische voordelen. Zo heb je meer ruimte op het werkblad voor alle bezigheden in de keuken. Het plaatsen van een koffiezetapparaat brengt een aantal werkzaamheden met zich mee. Deze zetten wij voor jou op een rijtje zodat jij kan overwegen of jij de mogelijkheid heeft om een koffieautomaat te plaatsen. 

Benodigdheden voor installatie

Sommige koffieautomaten moeten worden aangesloten op een vaste wateraansluiting waardoor jij deze nooit hoeft bij te vullen. Dit kan handig zijn wanneer je veel koffie drinkt op een dag. Bij de meeste koffieautomaten is een vaste wateraansluiting echter niet nodig. Deze modellen hebben een reservoir en zijn gemonteerd op een geleider systeem. Via dit systeem kun je water en koffiebonen eenvoudig bijvullen.  

De ruimte die een koffieautomaat in beslag neemt

Een koffieautomaat neemt veel ruimte in beslag, maar de exacte hoeveelheid verschilt per model. Zo kan de ene machine wat groter zijn dan de andere. Wanneer je kiest voor een koffieautomaat zonder vaste wateraansluiting is er ook nog plek nodig voor het reservoir. Hierdoor zul je zeker wat kastruimte moeten inleveren. Daarom is het slim om te overwegen of jij dit hiervoor over heeft. 

 
De voordelen 

Inbouwapparaten zijn vaak net wat chiquer dan gewone koffiezetapparaten. Concreet betekent dit dat jij kunt kiezen uit verschillende soorten en maten koffie. De echte koffiebonen zorgen bovendien voor een heerlijk bakje koffie. Ook biedt het veel gemak in de keuken: met één handeling zet jij snel een kopje koffie. Sommige koffiezetapparaten kunnen zelfs meerdere kopjes tegelijk zetten. Ideaal wanneer jij visite heeft of vaak met het hele gezin een bakje koffie pakt.  

Kom langs in onze winkel

Voor meer informatie over het plaatsen van koffieautomaten en alle mogelijkheden kun jij langskomen in onze winkel. Hier helpen we jou graag verder! Bij ons ben jij bovendien verzekerd van de laagste internetprijs. 

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heb je de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om jou zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij jou past, bieden wij je graag ons magazine aan. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet je alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

Ontdek ons gratis magazine

Op jouw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf jouw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat je verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten
Apparatuur uitproberen

Apparaten in het echt bekijken?

Om er zeker van te zijn dat je het juiste apparaat vindt, nodigen wij je uit onze apparaten te komen bekijken in de showroom. 

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Informatie van de adviseur helpt bij jouw keuze
Terug
Sluiten