Koffieautomaat plaatsen
Koffieautomaat plaatsen

Koffieautomaat plaatsen in uw keuken

Overweegt u om een koffeautomaat in te bouwen in uw keuken? Lees hier wat er komt kijken bij het plaatsen van een koffieautomaat

Het plaatsen van een koffieautomaat: iets voor u?

Een ingebouwde koffieautomaat geeft dankzij de naadloze aansluiting een bijzonder luxe uitstraling aan uw keuken. Bovendien biedt een ingebouwde koffieautomaat ook praktische voordelen. Zo heeft u meer ruimte op het werkblad voor alle bezigheden in de keuken. Het plaatsen van een koffiezetapparaat brengt een aantal werkzaamheden met zich mee. Deze zetten wij voor u op een rijtje zodat u kan overwegen of u de mogelijkheid heeft om een koffieautomaat te plaatsen. 

Benodigdheden voor installatie

Sommige koffieautomaten moeten worden aangesloten op een vaste wateraansluiting waardoor u deze nooit hoeft bij te vullen. Dit kan handig zijn wanneer u veel koffie drinkt op een dag. Bij de meeste koffieautomaten is een vaste wateraansluiting echter niet nodig. Deze modellen hebben een reservoir en zijn gemonteerd op een geleider systeem. Via dit systeem kunt u water en koffiebonen eenvoudig bijvullen.  

De ruimte die een koffieautomaat in beslag neemt

Een koffieautomaat neemt veel ruimte in beslag, maar de exacte hoeveelheid verschilt per model. Zo kan de ene machine wat groter zijn dan de andere. Wanneer je kiest voor een koffieautomaat zonder vaste wateraansluiting is er ook nog plek nodig voor het reservoir. Hierdoor zult u zeker wat kastruimte moeten inleveren. Daarom is het slim om te overwegen of u dit hiervoor over heeft. 

 
De voordelen 

Inbouwapparaten zijn vaak net wat chiquer dan gewone koffiezetapparaten. Concreet betekent dit dat u kunt kiezen uit verschillende soorten en maten koffie. De echte koffiebonen zorgen bovendien voor een heerlijk bakje koffie. Ook biedt het veel gemak in de keuken: met één handeling zet u snel een kopje koffie. Sommige koffiezetapparaten kunnen zelfs meerdere kopjes tegelijk zetten. Ideaal wanneer u visite heeft of vaak met het hele gezin een bakje koffie pakt.  

Kom langs in onze winkel

Voor meer informatie over het plaatsen van koffieautomaten en alle mogelijkheden kunt u langskomen in onze winkel. Hier helpen we u graag verder! Bij ons bent u bovendien verzekerd van de laagste internetprijs. 

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heeft u de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om u zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij u past, bieden wij u graag ons magazine in. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet u alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

KKN magazine

Ontdek ons gratis magazine

Op uw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf uw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat u verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten
Apparatuur uitproberen

Apparaten in het echt bekijken?

Om er zeker van te zijn dat u het juiste apparaat vindt, nodigen wij u uit onze apparaten te komen bekijken in de showroom. 

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Informatie van de adviseur helpt bij uw keuze
Terug
Sluiten