Kookplaat Whirlpool FlexiCook
Kookplaat Whirlpool FlexiCook

Kookplaat Whirlpool FlexiCook

Met FlexiCook van Whirlpool voegt u kookzones samen. Uitgebreid koken met grote potten en pannen is nu geen enkel probleem meer.

Een kookplaat voor maximale flexibiliteit

Met FlexiCook maakt het niet uit voor hoeveel mensen u kookt en hoe groot de pannen zijn. Met deze technologie van Whirlpool gebruikt u uw kookplaat efficiënt en flexibel. U hoeft van tevoren niet meer na te denken en te puzzelen welk formaat pannen u wilt gebruiken om alle onderdelen van het gerecht tegelijk te kunnen maken. U kunt het zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Wilt u stoofvlees in een grote pan maken met aardappeltjes voor de hele familie en meerdere soorten groenten erbij? Met misschien nog een lekker sausje in een apart pannetje? Dat is geen enkel probleem. Lees hier hoe u onbelemmerd en creatief kookt met de FlexiCook-technologie van Whirlpool.

Hoe werkt de FlexiCook-technologie?

FlexiCook houdt in dat u verschillende kookzones van uw inductieplaat samenvoegt. Dat is ideaal wanneer u met grote schalen of pannen werkt die veel ruimte innemen, waardoor het kleinere kookgerei in het gedrang komt. Wilt u bijvoorbeeld een grote schaal of pan met vlees of vis stoven? Dan voegt u twee zones samen tot een grote. Er is dan nog steeds ruimte over om de rest van het menu te bereiden.

Eén grote kookzone kunt u ook gebruiken om meerdere potten en pannen in verschillende opstellingen bij elkaar te plaatsen. FlexiCook detecteert de pannen en past het energieniveau aan. U maakt zo optimaal en flexibel gebruik van het hele oppervlak van de kookplaat. Er gaat geen ruimte verloren en lekker uitgebreid koken is geen enkel probleem meer.

Kom keukenapparaten kijken

De FlexiCook-technologie maakt dagelijks koken comfortabel en stimuleert uw creativiteit in de keuken. Wilt u zelf zien hoe deze technologie werkt en koken leuk maakt? Kom dan naar een van onze showroomsen ervaar het zelf. Een van onze adviseurs staat u graag te woord voor meer informatie.

Keuken Magazine

Nieuwe collectie 2018 in het gratis keuken magazine!

  • Heel veel voorbeeldkeukens 
  • Tips & trucs keukenontwerp

 

Keukeninspiratie blog

Terug
Sluiten