gas-op-glas

Gas-op-glas

Ben je op zoek naar een gas-op- glas kookplaat? Bij Keuken Kampioen ben jij hiervoor aan het juiste adres. Een gas-op- glaskookplaat combineert de voordelen van een gaskookplaat, met de uitstraling van een inductiekookplaat. Dit type kookplaat past erg goed in strakke, moderne keukens.

Gas op glas kookplaten: praktisch en modern

Gas op glas kookplaten vormen de laatste trend op het gebied van koken op gas. Met een gas op glas kookplaat profiteer jij niet alleen van de vele voordelen die een gaskookplaat jou biedt, maar ook van een zeer strakke uitstraling. Ideaal voor de moderne en design keuken! Wij vertellen jou graag meer over deze stijlvolle kookplaat.

Koken op gas

Gas op glas kookplaten zijn de nieuwste variant van koken op gas, de oudste en meest populaire manier van koken. De voordelen van de traditionele gaskookplaat gelden ook voor de gas op glas kookplaat. Zo reageert de vlam meteen wanneer je de pit hoger of lager zet en profiteert jij van een goedkope aansluiting, doordat de meeste keukens standaard van een gasaansluiting voorzien zijn. Bovendien hoef je geen speciale pannen aan te schaffen wanneer je kiest voor koken op gas. Voor dit type kookplaat zijn alle pannen geschikt. 

De voordelen van een gas op glas kookplaat

Naast de standaard voordelen van koken op gas biedt een gas op glas kookplaat nog extra pluspunten: 

  • Modern design. Kookplaten moeten tegenwoordig meer dan alleen praktisch zijn. Ze worden vaak op de stijl van de keuken afgestemd. Dankzij het strakke design van gas op glas kookplaten is dit type kookplaat uiterst geschikt voor de moderne en design keuken.
  • Energiezuinig. Met een gas op glas kookplaat voorkom je dat er warmte verloren gaat. Dit komt omdat er een glasplaat over de gaspitten heen ligt. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee.
  • Vlambeveiliging. Gas op glas kookplaten zijn voorzien van een speciale vlambeveiliging. Deze zorgt ervoor dat de spanning wegvalt en er geen gas kan ontsnappen wanneer de vlam per ongeluk uitgaat. Extra veilig dus! 
  • Gemakkelijk schoon te maken. Dankzij de glaskeramische ondergrond is dit type kookplaat gemakkelijker schoon te maken dan de traditionele gaskookplaat en daarnaast minder gevoelig voor het inbranden van etensresten. 


Maak een afspraak

Wil je meer weten over de mogelijkheden van gas op glas kookplaten? Maak dan nu geheel vrijblijvend een afspraak. Onze adviseurs voorzien jou graag van deskundig advies.  

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heb je de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om jou zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij jou past, bieden wij je graag ons magazine aan. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet je alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

Ontdek ons gratis magazine

Op jouw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf jouw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat je verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten
Apparatuur uitproberen

Apparaten in het echt bekijken?

Om er zeker van te zijn dat je het juiste apparaat vindt, nodigen wij je uit onze apparaten te komen bekijken in de showroom. 

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Informatie van de adviseur helpt bij jouw keuze
Terug
Sluiten