Gas op glas kookplaten: praktisch en modern - Keuken Kampioen
gas-op-glas

Gas-op-glas

Bent u op zoek naar een gas-op- glas kookplaat? Bij Keuken Kampioen bent u hiervoor aan het juiste adres. Een gas-op- glaskookplaat combineert de voordelen van een gaskookplaat, met de uitstraling van een inductiekookplaat. Dit type kookplaat past erg goed in strakke, moderne keukens.

Gas op glas kookplaten: praktisch en modern

Gas op glas kookplaten vormen de laatste trend op het gebied van koken op gas. Met een gas op glas kookplaat profiteert u niet alleen van de vele voordelen die een gaskookplaat u biedt, maar ook van een zeer strakke uitstraling. Ideaal voor de moderne en design keuken! Wij vertellen u graag meer over deze stijlvolle kookplaat.

Koken op gas

Gas op glas kookplaten zijn de nieuwste variant van koken op gas, de oudste en meest populaire manier van koken. De voordelen van de traditionele gaskookplaat gelden ook voor de gas op glas kookplaat. Zo reageert de vlam meteen wanneer u de pit hoger of lager zet en profiteert u van een goedkope aansluiting, doordat de meeste keukens standaard van een gasaansluiting voorzien zijn. Bovendien hoeft u geen speciale pannen aan te schaffen wanneer u kiest voor koken op gas. Voor dit type kookplaat zijn alle pannen geschikt. 

De voordelen van een gas op glas kookplaat

Naast de standaard voordelen van koken op gas biedt een gas op glas kookplaat nog extra pluspunten: 

  • Modern design. Kookplaten moeten tegenwoordig meer dan alleen praktisch zijn. Ze worden vaak op de stijl van de keuken afgestemd. Dankzij het strakke design van gas op glas kookplaten is dit type kookplaat uiterst geschikt voor de moderne en design keuken.
  • Energiezuinig. Met een gas op glas kookplaat voorkomt u dat er warmte verloren gaat. Dit komt omdat er een glasplaat over de gaspitten heen ligt. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.
  • Vlambeveiliging. Gas op glas kookplaten zijn voorzien van een speciale vlambeveiliging. Deze zorgt ervoor dat de spanning wegvalt en er geen gas kan ontsnappen wanneer de vlam per ongeluk uitgaat. Extra veilig dus! 
  • Gemakkelijk schoon te maken. Dankzij de glaskeramische ondergrond is dit type kookplaat gemakkelijker schoon te maken dan de traditionele gaskookplaat en daarnaast minder gevoelig voor het inbranden van etensresten. 


Maak een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van gas op glas kookplaten? Maak dan nu geheel vrijblijvend een afspraak. Onze adviseurs voorzien u graag van deskundig advies.  

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heeft u de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om u zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij u past, bieden wij u graag ons magazine in. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet u alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

KKN magazine

Ontdek ons gratis magazine

Op uw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf uw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat u verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten
Apparatuur uitproberen

Apparaten in het echt bekijken?

Om er zeker van te zijn dat u het juiste apparaat vindt, nodigen wij u uit onze apparaten te komen bekijken in de showroom. 

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Informatie van de adviseur helpt bij uw keuze
Terug
Sluiten