Inductiefornuizen

Inductiefornuizen

Met een inductiefornuis heb je een compleet apparaat waarmee je profiteert van de voordelen van inductie en daarnaast van een ruime oven. Bovendien is het strakke uiterlijk een elegante aanvulling van je keukeninrichting. Inductiefornuizen zijn er in verschillende formaten en modellen van diverse merken. Bij Keuken Kampioen vind je een ruime keuze fornuizen met een inductiekookplaat voor efficiënt en energiezuinig koken.

De voordelen van inductie

Om te beginnen is koken met inductie veilig en snel. Veilig omdat alleen het deel waar de pan op staat verwarmd wordt, snel omdat er geen energie verloren gaat en pannen sneller warm zijn. Dat is ook meteen de reden waarom inductie energiezuinig is. Nog een voordeel van een inductiekookplaat is dat de strakke plaat gemakkelijk schoon te houden is. Een vochtige doek over de inductieplaat na het koken en klaar.

Diverse modellen

Naast gasfornuizen of fornuizen met elektrische kookpitten, zien we steeds vaker inductiefornuizen. Deze apparaten zijn aan een opmars bezig en zijn verkrijgbaar in diverse modellen. Zo zijn er standaard modellen met vier kookzones, maar zijn er ook brede inductiefornuizen verkrijgbaar met grote en variabele kookzones en een grote of meerdere ovens. De inductiefornuizen lopen uiteen van strakke, ingetogen modellen tot fornuizen met opvallende details als grote bedieningsknoppen en grepen. Zo is er altijd een inductiefornuis te vinden dat voldoet aan jouw ruimte en wensen.

Je keuken voorbereiden op een inductiefornuis

Kies je voor een inductiefornuis, controleer dan voor je overgaat tot aankoop of je beschikt over de juiste aansluiting. Inductie werkt op krachtstroom waar een speciale aansluiting voor nodig is. Informeer bij onze adviseurs voor de juiste aansluiting.

Maak een afspraak in de keukenshowroom

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een inductiefornuis in jouw keuken? Maak een afspraak bij een showroom bij jou in de buurt. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek beantwoorden onze keukenspecialisten graag al jouw vragen. Ook voorzien zij je van een deskundig, persoonlijk advies en handige tips.

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heb je de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om jou zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij jou past, bieden wij je graag ons magazine aan. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet je alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

Ontdek ons gratis magazine

Op jouw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf jouw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat je verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten
Apparatuur uitproberen

Apparaten in het echt bekijken?

Om er zeker van te zijn dat je het juiste apparaat vindt, nodigen wij je uit onze apparaten te komen bekijken in de showroom. 

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Informatie van de adviseur helpt bij jouw keuze
Terug
Sluiten