De belangrijkste keukenmerken - Keuken Kampioen
Merken

Alles wat je wilt weten over keukenmerken

Wat betreft keukenmerken in keukenapparatuur is er volop keuze. Kookplaten, afzuigkappen, vaatwassers, koel-en vrieskasten, ovens en magnetrons, en koffiemachines: Keuken Kampioen biedt apparatuur aan van verschillende keukenmerken. Maar wat zijn de belangrijkste merken die we bieden en wanneer kies je voor welk merk? Om jou hiermee te helpen hebben we een aantal vragen en antwoorden over keukenmerken op een rijtje gezet.

Apparaat nodig? Kom naar de showroom voor het beste advies & de laagste prijs!

Wat zijn de A-merken in keukenapparatuur?

De belangrijkste keukenmerken die Keuken Kampioen biedt zijn Whirlpool en Bauknecht. Daarnaast hebben we een groot assortiment van de merken Steinhaus, Miele, Bosch, Atag en Siemens. Deze keukenmerken bieden apparatuur voor allerlei taken in de keuken. Van kookplaat tot koffiemachine: wij hebben het A-merk in huis.

Wanneer kies je voor een A-merk?

Een A-merk staat vaak garant voor topkwaliteit. Wij willen graag dat jij het maximale comfort, voldoening en plezier uit jouw keuken haalt en bieden jou daarom de beste apparatuur. Naast kwaliteit kenmerken A-merken zich door een lange levensduur en een goede focus op functionaliteit. Bovendien beschikken A-merken vaak over bepaalde functionaliteiten of een specifieke uitstraling waarover andere merken niet beschikken.

Welk keukenmerk kies jij?

Keuken Kampioen biedt een aantal keukenmerken. Maar hoe kies je tussen deze merken? De merken onderscheiden zich door verschillende designs en specialismen. Whirlpool staat bijvoorbeeld bekend als modern en gebruiksvriendelijk met nadruk op milieubesparing. Bij het Duitse merk Bauknecht streven ze naar comfortabele en duurzame apparatuur en staan slimme oplossingen centraal. Denk goed na over wat jij belangrijk vindt aan de apparatuur in de keuken en vind zo het merk wat bij jou past.

Bestel ons gratis magazine of kom langs in de showroom

Wil je meer weten over de verschillende keukenmerken? Bestel dan ons gratis magazine. Hierin vind je alle mogelijke informatie over keukenmerken en keuken apparatuur. 

Of breng een bezoek aan één van onze showrooms. Onze adviseurs helpen jou met het maken van de juiste keuze!

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heb je de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om jou zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij jou past, bieden wij je graag ons magazine aan. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet je alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

KKN magazine

Ontdek ons gratis magazine

Op jouw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf jouw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat je verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten
Apparatuur uitproberen

Apparaten in het echt bekijken?

Om er zeker van te zijn dat je het juiste apparaat vindt, nodigen wij je uit onze apparaten te komen bekijken in de showroom. 

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Informatie van de adviseur helpt bij jouw keuze
Terug
Sluiten