De belangrijkste keukenmerken - Keuken Kampioen
Merken

Alles wat u wilt weten over keukenmerken

Wat betreft keukenmerken in keukenapparatuur is er volop keuze. Kookplaten, afzuigkappen, vaatwassers, koel-en vrieskasten, ovens en magnetrons, en koffiemachines: Keuken Kampioen biedt apparatuur aan van verschillende keukenmerken. Maar wat zijn de belangrijkste merken die we bieden en wanneer kiest u voor welk merk? Om u hiermee te helpen hebben we een aantal vragen en antwoorden over keukenmerken op een rijtje gezet.

Apparaat nodig? Kom naar de showroom voor het beste advies & de laagste prijs!

Wat zijn de A-merken in keukenapparatuur?

De belangrijkste keukenmerken die Keuken Kampioen biedt zijn Whirlpool en Bauknecht. Daarnaast hebben we een groot assortiment van de merken Steinhaus, Miele, Bosch, Atag en Siemens. Deze keukenmerken bieden apparatuur voor allerlei taken in de keuken. Van kookplaat tot koffiemachine: wij hebben het A-merk in huis.

Wanneer kiest u voor een A-merk?

Een A-merk staat vaak garant voor topkwaliteit. Wij willen graag dat u het maximale comfort, voldoening en plezier uit uw keuken haalt en bieden u daarom de beste apparatuur. Naast kwaliteit kenmerken A-merken zich door een lange levensduur en een goede focus op functionaliteit. Bovendien beschikken A-merken vaak over bepaalde functionaliteiten of een specifieke uitstraling waarover andere merken niet beschikken.

Welk keukenmerk kiest u?

Keuken Kampioen biedt een aantal keukenmerken. Maar hoe kiest u tussen deze merken? De merken onderscheiden zich door verschillende designs en specialismen. Whirlpool staat bijvoorbeeld bekend als modern en gebruiksvriendelijk met nadruk op milieubesparing. Bij het Duitse merk Bauknecht streven ze naar comfortabele en duurzame apparatuur en staan slimme oplossingen centraal. Denk goed na over wat u belangrijk vindt aan de apparatuur in de keuken en vind zo het merk wat bij u past.

Bestel ons gratis magazine of kom langs in de showroom

Wilt u meer weten over de verschillende keukenmerken? Bestel dan ons gratis magazine. Hierin vindt u alle mogelijke informatie over keukenmerken en keuken apparatuur. 

Of breng een bezoek aan één van onze showrooms. Onze adviseurs helpen u met het maken van de juiste keuze!

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heeft u de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om u zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij u past, bieden wij u graag ons magazine in. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet u alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

KKN magazine

Ontdek ons gratis magazine

Op uw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf uw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat u verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten
Apparatuur uitproberen

Apparaten in het echt bekijken?

Om er zeker van te zijn dat u het juiste apparaat vindt, nodigen wij u uit onze apparaten te komen bekijken in de showroom. 

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Informatie van de adviseur helpt bij uw keuze
Terug
Sluiten