AEG keukenapparatuur - Keuken Kampioen
AEG

AEG keukenapparatuur van Duitse degelijkheid

AEG is van oorsprong een Duits bedrijf en kenmerkt zich nog steeds door de Duitse degelijkheid. De huishoudelijke apparaten van AEG zijn namelijk van hoge en duurzame kwaliteit waar u ongetwijfeld lang van kunt genieten. Het is ook niet voor niets dat dit merk niet meer is weg te denken uit de Nederlandse keukens. Wij vertellen u hier graag meer over.

Apparaat nodig? Kom naar de showroom voor het beste advies & de laagste prijs!

Het uitgebreide assortiment van AEG

Het assortiment is zeer uiteenlopend, van afzuigkappen en vaatwasmachines tot koelkasten en allerlei soorten fornuizen. Dit alles in verschillende soorten en formaten en uiteraard voorzien van de nieuwste technologieën. Hierdoor vindt u gegarandeerd het apparaat voor uw keuken waarnaar u op zoek bent.

Haal meer uit uw apparatuur

AEG: vroeger en nu

Het bedrijf werd gesticht in 1883, aanvankelijk onder een andere naam. In 1887 kreeg het de definitieve naam Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaf; AEG. Het bedrijf startte met fabriceren van draaistoommotoren. Daarbij liepen ze voorop in de ontwikkeling van wisselstroom, waardoor het mogelijk was in veel huizen elektriciteit aan te leggen. Het bedrijf vond later nog vele apparaten uit, waaronder de bandrecorder.

In 1930 stortte het zich volledig op de bouw van locomotieven, maar verliet die branche na vier jaar. Het duurde tot ver na de Tweede Wereldoorlog voordat AEG zich toelegde op de ontwikkeling van huishoudelijke apparatuur – en dan met name keukenapparatuur. Sinds de eerste introductie van koelkasten is AEG niet meer uit de betere keuken weg te denken.  In 1994 is het Duitse bedrijf overgenomen door het Zweedse Electrolux maar vanwege de goede naam heeft AEG altijd zijn bestaande merknaam behoud

Waarom keukenapparaten van AEG?

 • Strakke, tijdloze vormgeving
 •  Groot gebruikersgemak
 • Duitse degelijkheid
 •  Nieuwste technieken
 •  Duurzame apparatuur
 • Betrouwbare fabrikant
 • Uitgebreid assortiment

Voor AEG naar Keuken Kampioen

Naast koelkasten, verkoopt Keuken Kampioen ook heteluchtovens, gaskookplaten, vaatwassers, afzuigkappen en inductiekookplaten.

Bezoek één van onze showrooms, daar wordt u geholpen door deskundige adviseurs die u alles vertellen over het merk AEG en de verschillende keukenapparaten. Bij Keuken Kampioen koopt u alle apparatuur voor de laagste internetprijs. 

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heeft u de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om u zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij u past, bieden wij u graag ons magazine in. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet u alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

Ontdek ons gratis magazine

Op uw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf uw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat u verrassen.

 • Een compleet overzicht van onze merken
 • Alles over onze keukenapparaten

Liever zelf uitproberen?

Om er zeker van te zijn dat u het juiste apparaat vindt, nodigen wij u uit onze apparaten uit te proberen. Ervaar nu zelf het gemak!

 • Beleef onze apparaten van dichtbij
 • Onze adviseur voorzien uw van alle informatie
Terug
Sluiten