Houdt voedsel langer vers met AEG koelkasten & vriezers - Keuken Kampioen
Koelkasten & vriezers

AEG koelkasten en vriezers

De AEG koelkasten en vriezers houdt u uw etenswaren zo lang mogelijk vers en smaakvol. Dankzij de verschillende functies kunt u zelf bepalen op welke manier uw producten het best bewaard kunnen worden. Bent u benieuwd naar alle innovatieve functies van de AEG koelkasten en vriezers? Lees dan verder.

Houdt uw eten langer vers met de koelkasten en vriezers van AEG

AEG heeft koelkasten, vriezers en koelvriescombinaties in allerlei soorten en maten. Zo is er altijd een passend formaat en design voor uw keuken. Wat de AEG koelkast en vriezer gemeenschappelijk hebben, is dat ze flexibele opbergruimte hebben en ze ervoor zorgen dat uw voedsel langer vers en lekker blijft. 

Verschillende modellen

Afhankelijk van uw wensen en de ruimte die u in uw keuken heeft, kiest u uit verschillende opties. Zo heeft AEG een aantal losstaande koelkasten, vriezers of koelvriescombinaties in verschillende groottes. U hebt bijvoorbeeld keuze uit een klein onderbouwmodel, of juist een tweedeurs Amerikaanse AEG koelvriescombinatie. Bij de losstaande variant bent u flexibel wat betreft de indeling van uw keuken: u kunt de koeler kwijt waar u wilt. U kunt ook kiezen uit de inbouwkoelkast, -vriezer of -koelvriescombinatie. Hierbij wordt de AEG koelkast of vriezer helemaal opgenomen in uw keukeninterieur. Voor welke mogelijkheid u ook gaat, alle exemplaren zijn uitgevoerd in een stijlvol design. 

Unieke voordelen van AEG koelkasten en vriezers

De AEG koelkast en -vriezer beschikt over verschillende opties, die uw leven vergemakkelijken en uw producten langer vers houden.  

  • Zero Degree-vakken. Door middel van deze functie past u in uw koelkast eenvoudig de temperatuurinstelling en vochtigheidsgraad per vak aan. Ieder uniek product wordt op die manier optimaal bewaard en vers gehouden. 
  • No Frost. Dankzij de No Frost-technologie wordt ijsvorming tegengegaan, waardoor u haast nooit meer de vriezer hoeft te ontdooien om het ijs in uw vriezer te verwijderen. 
  • Coolmatic. De Coolmatic-functie zorgt ervoor dat de temperatuur in uw koelkast even lager wordt gezet wanneer u er nieuwe, warmere producten in legt. Op die manier is voedsel sneller op de gewenste temperatuur. In verband met de energiezuinigheid schakelt de functie na enige tijd automatisch weer uit. 
  • LED-verlichting. De LED-verlichting zorgt er niet alleen voor dat uw koelkast gelijkmatig wordt verlicht, deze is ook nog eens enorm energiezuinig. Niet voor niets zijn alle koelkasten en vriezers van AEG minstens voorzien van een A+ label. 
  • TouchControl. De TouchControl-bediening werkt intuïtief en het lcd-scherm geeft helder de informatie weer over de huidige instellingen van de koelkast. 

Bezoek onze showrooms

Bent u benieuwd geworden naar de koelkasten en vriezers van AEG? Breng dan eens een bezoek aan één van onze showrooms. De adviseurs van Keuken Kampioen voorzien u graag van passend en eerlijk advies. 

Terug
Sluiten