AEG kookplaten – Keuken Kampioen
kookplaten

AEG kookplaten

Direct de juiste temperatuur met een AEG kookplaat

AEG kookplaten zijn voorzien van de nieuwste technologieën. Hierdoor wordt het bijvoorbeeld mogelijk om direct te koken met de juiste temperatuur. Daardoor verliest u minder energie en kookt u duurzamer. Daarnaast zijn AEG kookplaten sneller, veiliger en nauwkeuriger dan de traditionele variant. De keuze is reuze als het gaat om de soorten waarop u kunt koken. Lees meer over de verschillende kookplaten en ontdek welke manier van koken het beste past bij uw wensen.

Van koken tot sudderen op ieder kookplat van AEG

Wat u ook wilt koken: het kan op iedere AEG kookplaat. Denk hierbij aan koken op gas, inductie of elektrisch. De vernieuwde gaskookplaten hebben branders die 20% sneller zijn dan de traditionele gasbranders. Bij inductie gaat geen energie verloren en wordt alleen de onderkant van de pan warm. Heel erg veilig voor uzelf, maar ook voor uw gezinsleden. De elektrische kookplaten van AEG reageren snel en nauwkeurig, waardoor u de volledige en precieze controle heeft over uw pannen. Naast al deze verschillende manieren waarop u kunt koken, zijn binnen deze versies ook verschillende opties waar u uit kunt kiezen.

De mogelijkheden met AEG

AEG biedt diversiteit in soorten kookplaten, maar hierbinnen heeft u ook nog keuzes. Bij de gaskookplaten kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een mooie roestvrijstalen kleur wat perfect past bij een industriële keukenstijl. Ook het aantal branders is naar wens aan te passen. Wilt u graag koken op inductie? U kunt dan kiezen voor vaste of aanpasbare kookzones. Voor een superieure aanpasbaarheid kiest u voor de MaxiSense Plus. Hiermee maakt het niet uit waar u de pan plaatst op de plaat, maar wordt deze altijd perfect op die plek verwarmt. De elektrische kookplaat maakt het voor u mogelijk dat u een precieze controle heeft over uw warmtebronnen. Zo worden uw kleine en grote pannen perfect verwarmt zonder dat onnodig veel energie verloren gaat.  

Uniek met AEG

Houdt u van koken en wilt u net even wat verder gaan dan inductie, gas of elektrisch? Bekijk dan ook naar de mogelijkheden van bijvoorbeeld een gemengde kookplaat. Voeg bijvoorbeeld een teppanyaki kookplaat toe aan een inductie. Daarnaast heeft u ook nog de mogelijkheid om bijvoorbeeld uw afzuiging te integreren in de kookplaat. Hierdoor wordt het mogelijk om te koken waar u maar wilt. Eén ding is zeker bij dit merk: u geniet van een geavanceerde bediening en u kunt altijd direct overschakelen naar de juiste temperatuur, welke kookplaat u ook kiest.

Kom naar de showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van AEG kookplaten? Kom dan naar een van onze showroomswaar onze adviseurs graag alle opties met u bespreken. Zij staan voor u klaar en voorzien u graag van deskundig advies. Ook kunt u dan de kookplaten met elkaar vergelijken en eventueel andere merken bekijken.

Terug
Sluiten