AEG magnetrons - Keuken Kampioen
Magnetrons

AEG magnetrons

De AEG magnetrons zorgen ervoor dat u uw maaltijd makkelijk en snel kunt opwarmen. Ook als u een maaltijd wilt bereiden, kan dat met de magnetrons van AEG. Met de grillfunctie zorgt u ervoor dat uw maaltijd een lekker knapperig randje krijgt. Bent u benieuwd naar alle functies van de AEG magnetrons? Lees dan verder.

Perfecte aanvulling voor in uw keuken

Wilt u naast uw oven graag een magnetron in uw keuken plaatsen? Ga dan voor de AEG magnetron. Dit product is ideaal voor als u meer ruimte te besteden heeft en u het bereik van uw kookmogelijkheden wilt vergroten. Zo krijgt u extra ovenruimte wat ideaal is als u meerdere gerechten tegelijk wilt bereiden of even snel iets wilt opwarmen. Dankzij het strakke design van de AEG magnetrons sluiten ze bijna in iedere stijl keuken aan. 

De AEG magnetrons passen in vrijwel iedere keuken

Door de perfecte pasvorm van de magnetron is deze niet alleen heel snel geïnstalleerd, maar kan de magnetron van elke grootte en vorm in praktisch iedere keuken worden geïnstalleerd. De magnetrons komen in de nismaten 36 cm, 38 cm en 45 cm. De volledig ingebouwde magnetron is de snelste magnetron die tot nu toe is verschenen en past in elke hoek die u maar wilt. Daarnaast zorgt het gestroomlijnde design voor een mooi effect in uw keuken.

Controle over uw bediening

Het intuïtieve bedieningspaneel van de magnetron laat u in enkele seconden de tijden en functies aanpassen. Zo heeft u volledige controle over uw gerecht en kan het binnen no time klaar zijn. Het oppervlak van de magnetron kan eenvoudig worden schoongeveegd. Op die manier blijft de magnetron er netjes uitzien. 

Bezoek een van onze showrooms

Bent u benieuwd hoe de AEG magnetrons in het echt werken? Bezoek dan een van onze showrooms. Zo kunt u zelf ervaren hoe de magnetron werkt. Onze adviseurs beantwoorden graag al uw vragen.

Terug
Sluiten