AEG vaatwassers – Keuken Kampioen
Vaatwassers

AEG vaatwassers

Voor een snelle, efficiënte en schone vaat

Met een vaatwasser van AEG heb je gegarandeerd een schone en droge vaat in een handomdraai. Dankzij intelligente technologieën wassen verkorte programma’s net zo schoon en dat ook nog eens op een fluisterstille manier. Speciaal voor het kwetsbare serviesgoed hebben AEG vaatwassers glasprogramma’s die uw delicate vaat beschermen. Lees meer over de vrijstaande en inbouwvaatwassers van AEG en hoe ze uw beste hulp in huis zijn.

Kies de vaatwasser die bij uw keuken past

AEG biedt vrijstaande en inbouwvaatwassers. De Slimline inbouwvaatwassers zijn er met hun smalle afmeting speciaal voor kleine huishoudens of keukens. U kunt kiezen voor een volledig geïntegreerd model met hetzelfde front als de rest van uw keuken. Of een semi-geïntegreerd model dat wel ingebouwd is maar niet voorzien is van uw eigen keuze keukenfront. De vrijstaande vaatwassers plaatst u waar u zelf wilt en zijn er in de kleuren wit en rvs.

De nieuwste technologieën van AEG

AEG is continu op zoek naar slimme manieren om de beste resultaten te behalen. Voor vaatwassers geldt dat ze voorzien zijn van een aantal vernieuwende technologieën die het u gemakkelijk maken en in veel gevallen ook het milieu sparen. Zoals de Airdry-technologie die ervoor zorgt dat de deur automatisch 10 cm opent in de laatste fase van het programma zodat de vaat op een natuurlijke manier droogt. Voor delicate glazen en koppen heeft AEG SoftSpikes bedacht zodat ze niet om kunnen vallen. Met het innovatieve ComfortLift®-systeem van AEG kunt u rechtop blijven staan als u de vaatwasser in- of uitruimt. Dit AEG liftsysteem is uniek en zo ontworpen dat de vaat naar u toe wordt gebracht.

Breng bezoek aan onze showroom voor meer informatie

Wilt u meer weten over de vaatwassers van AEG? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms waar een adviseur u graag te woord staat en al uw vragen beantwoordt.

Terug
Sluiten