Bauknecht voor een aangenamer leven

Bauknecht streeft ernaar om het leven aangenamer te maken door apparatuur te ontwikkelen waarbij gezondheid, comfort en milieubewustzijn centraal staan. Dit resulteert in duurzame en milieubewuste apparaten van Bauknecht waarmee u huishoudelijk werk zo efficiënt mogelijk kunt uitvoeren. Wij vertellen u graag meer over dit merk.

Apparaat nodig? Kom naar de showroom voor het beste advies & de laagste prijs!

Hoe het allemaal begon…

In 1919 startte Gottlob Bauknecht op 27-jarige leeftijd zijn eerste elektrotechnische werkplaats in Duitsland en dit is het begin van dit bedrijf. In deze werkplaats heeft hij voor het eerst een speciale naaimachinemotor ontwikkeld. Sindsdien is het bedrijf gegroeid en in 1948 brachten ze de eerste huishoudelijke innovatie op de markt: Alfix. Dit was een keukenhulp die werd aangedreven door een elektromotor. Daarna werd het huishoudelijke assortiment steeds verder uitgebreid met bijvoorbeeld koelkasten, diepvriezers, ovens en elektrische fornuizen. Vandaag de dag geniet u van duurzame apparaten die het leven in de keuken aangenamer maken.

Het assortiment van Bauknecht

Bij Keuken Kampioen kunt u terecht voor verschillende keukenapparaten waaronder bijvoorbeeld een nieuwe vaatwasser, oven of afzuigkap. Hierbij staan drie kernwaarden centraal die er op gericht zijn om het leven zo aangenaam mogelijk te maken:

1. Milieubewust leven Tijdens het productieproces staat het milieu centraal. Het energieverbruik van een huishouden wordt namelijk voor 30 procent bepaald door de huishoudelijke apparatuur. Bauknecht neemt zijn verantwoordelijkheid door zeer zuinige en milieuvriendelijke huishoudelijke apparatuur te ontwikkelen.

2. Comfortabel leven Bauknecht streeft ernaar dat uw huishoudelijk werk zo efficiënt en aangenaam mogelijk kunt uitvoeren. Innovatieve toepassingen zorgen hiervoor. Zo zorgt pro-touch er bijvoorbeeld voor dat roestvrijstaal beter bestand is tegen vingerafdrukken en krassen.

3. Gezond leven Bauknecht wil graag bijdragen aan een gezonder leven. Dit doen ze bijvoorbeeld door apparatuur te ontwikkelen met intelligente innovaties waarmee u gemakkelijker gezond voedsel kan bereiden.

Haal meer uit uw apparatuur

Van oven tot vaatwasser en afzuigkap

Om ervoor te zorgen dat u meer tijd kunt besteden aan de dingen die u leuk vindt, ontwikkelt Bauknecht producten die huishoudelijk werk efficiënter en aangenamer maken. Ook in de keuken. De keukenapparatuur van Bauknecht heeft een intuïtieve bediening en is gericht op optimaal comfort. Alle apparatuur – van oven tot vaatwasser en afzuigkap – is tot in detail uitgedacht. 

Bauknecht afzuigkap

Toonaangevende producent van keukenapparatuur

Bauknecht is een van oorsprong Duits bedrijf en al meer dan 90 jaar een van de meest toonaangevende producenten van huishoudelijke- en keukenapparatuur. Leuk detail: het bedrijf gebruikte tientallen jaren de slogan “Bauknecht weet wat vrouwen wensen”. In de jaren ‘70 en ’80 had de firma het hier niet makkelijk mee; mensen vonden de slogan te seksistisch. Vanaf 2004 gebruikt het bedrijf daarom "Leef vandaag" en bood ter compensatie een online cursus wassen voor mannen aan.

Voor Bauknecht naar Keuken Kampioen

Wilt u meer weten over de keukenapparatuur van Bauknecht? Bestel dan ons gratis magazine en bekijk alle mogelijkheden. Daarnaast kunt u ook één van onze vele showrooms bezoeken en de apparatuur met eigen ogen bekijken. Onze adviseurs vertellen u hier graag meer over.

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heeft u de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om u zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij u past, bieden wij u graag ons magazine in. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet u alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

Ontdek ons gratis magazine

Op uw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf uw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat u verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten

Liever zelf uitproberen?

Om er zeker van te zijn dat u het juiste apparaat vindt, nodigen wij u uit onze apparaten uit te proberen. Ervaar nu zelf het gemak!

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Onze adviseur voorzien uw van alle informatie