Bauknecht koelkasten – Keuken Kampioen
koelkasten

Gezond, gemakkelijk en duurzaam koelen en vriezen met Bauknecht

Met de koel- en vrieskasten van Bauknecht benut je van de nieuwste technologieen op gebied van koelen en vriezen om zo altijd gezond en vers voedsel in huis te hebben.

Met Bauknecht koelkasten en vriezers houdt u uw etenswaar langer vers en smakelijk. U hoeft minder vaak boodschappen te doen en u geniet van verse etenswaren in huis wanneer u kiest voor een Bauknecht koelkast of vriezer. De apparaten zijn bovendien gemakkelijk in gebruik en ook nog eens energiezuinig. Lees hier welke technische nieuwigheden dit merk u te bieden heeft voor optimaal koelen en vriezen.

Nieuwste technologieën

Koelkasten en vriezers zijn onmisbare apparaten in de keuken. Ze zorgen ervoor dat u uw etenswaar langer vers houdt, zodat de vitaminen goed bewaard blijven en u minder vaak boodschappen hoeft te doen. Lees hier meer over de nieuwste technologieën van Bauknecht.

 • Het gepatenteerde ProFresh
  Het gepatenteerde ProFresh verdeelt de luchtvochtigheid en koude lucht in de koelkast optimaal. Hiermee blijft uw voedsel tot wel vier keer langer vers.
 • Ontdooien is niet nodig met NoFrost technologie
  Met de NoFrost technologie ventileert u koude lucht zodat er geen ijs ontstaat. Dat betekent dat u het vriesgedeelte niet hoeft te ontdooien waardoor u  u tijd bespaart.
 • Sensortechnologie
  Het vriesgedeelte beschikt over ingebouwde sensoren die altijd de temperatuur bewaken en aanpassen. Dat hangt onder andere af van hoe vol de vriezer is. Met deze energiezuinige technologie verbruikt u nooit meer energie dan nodig.
 • Hygiëne+ filter voor schone lucht
  Herkent u dat, de geur van het ene voedsel in uw koelkast tast het andere aan? Met het Hygiëne+ filter van Bauknecht hebt u daar geen last meer van. Ook bacteriën krijgen geen kans meer zich te vormen met deze filter. U profiteert van langdurig verse etenswaren.
 • StarLight LED-verlichting
  Als uw koelkast vol is, vergeet u misschien ook wel eens wat er achterin staat. Met de innovatieve StarLight LED-verlichting hebt u een verlicht overzicht van al uw etenswaar.
 • Verstelbare onderdelen
  We hebben niet elke dag dezelfde etenswaar om op te bergen. Waar we de ene dag meer flessen hebben, bergen we de andere dag meer kleine bakjes of groenten op. Dat kan gemakkelijk met de verstelbare deurvakken en legplateaus van Bauknecht apparaten.

Inbouw en losstaand, groot of klein

De koelkasten en koel-vriescombinaties van Bauknecht zijn verkrijgbaar in zowel losstaande als inbouwmodellen in verschillende maten. Er is altijd een maatvoering die bij uw keuken past. Een aparte vriezer is verkrijgbaar als onderbouw inbouwmodel.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Bauknecht keukenapparatuur? Bestel dan hier ons gratis keukenmagazine of bezoek een van onze showrooms waar een adviseur u graag te woord staat. De apparatuur testen is ook altijd mogelijk.

Terug
Sluiten