Bauknecht ovens – Keuken Kampioen
ovens

Een Bauknecht oven: duurzaam en gezond

Met de ovens en stoomovens van Bauknecht bakt en stoomt u de lekkerste gerechten op een veilige, gezonde en milieubewuste manier.

Met Bauknecht ovens kunt u alle kanten op voor de bereiding van de smakelijkste gerechten. Bakken, braden of stomen, alle variaties en zelfs combinaties zijn mogelijk in de keuken met Bauknecht ovens. Met uw creativiteit in de keuken en de allernieuwste technieken van Bauknecht als handige hulpjes in de keuken, kunt u aan de slag voor de perfecte bereiding van uw heerlijkste recepten. Lees hier meer over Bauknecht ovens en de verschillende kenmerken.

Heteluchtoven zonder stoom

Bij Bauknecht kiest u voor een heteluchtoven of een combi-stoomoven. Met een heteluchtoven bereidt u gemakkelijk uw favoriete bak- en braadrecepten. De warmte wordt snel en gelijkmatig verdeeld door de ventilatoren, waardoor uw ovengerecht in zijn geheel perfect bereid wordt.

Heteluchtoven met stoom

Sommige heteluchtovens combineren hete lucht met stoom. De stoom wordt toegevoegd aan het bak- of braadproces met als resultaat een sappige en malse binnenkant met een knapperige en bruine buitenkant van bijvoorbeeld uw rollade.

Alleen stomen

Met een combi-stoomoven heeft u de mogelijkheid alleen te stomen of alleen te bakken en braden. Wanneer u uw groente bijvoorbeeld stoomt, blijven belangrijke vitamines beter bewaard, net als de smaak. Met een combi-stoomoven bereidt u uiteraard nog steeds een heerlijke ovenschotel.

Handige en innovatieve technieken

Kiest u voor een Bauknecht oven, dan profiteert u van de nieuwste technieken die het plezier in koken alleen maar bevorderen. We lichten er hieronder een paar voor u uit:

  • Met iXelium™ RVS beschikt uw oven over krasbestendige ovendeuren waardoor minder vingerafdrukken achterblijven. Het materiaal verkleurt niet en is gemakkelijk te onderhouden.
  • ProCook helpt u via het display met speciale en voorgeprogrammeerde recepten. De tien laatst gebruikte recepten worden opgeslagen onder favorieten en kunt u daarom altijd snel oproepen.
  • Met PureClean is schoonmaken heel gemakkelijk en zijn chemische middelen niet nodig. Het speciale reinigingsprogramma zorgt ervoor dat u na 35 minuten zelfs de meest hardnekkige aangekoekte deeltjes weg kunt vegen.
  • De Clever Cook timer is uw ideale kook- en bakassistent. Via het display krijgt u advies over bijvoorbeeld de juiste temperatuur en de hoogte van de bakplaat.
  • Garen van uw vleesgerecht kan niet meer mislukken met de gaarthermometer. De thermometer houdt in de gaten wanneer de gewenste temperatuur is bereikt.

Bezoek de showroom

Wilt u meer weten over Bauknecht ovens of wilt u de ovens met eigen ogen bekijken? Kom dan naar een van onze showrooms waar een van onze adviseurs u graag te woord staat. Ook kunt u de apparatuur altijd zelf uitproberen.

Terug
Sluiten