Bauknecht vaatwassers – Keuken Kampioen
vaatwassers

De schoonste vaat met Bauknecht vaatwassers

Met Bauknecht vaatwassers hebt u geen omkijken meer naar uw vaat. Al uw borden, bestek en keukengerei komen helemaal schoon en droog uit een Bauknecht vaatwasser. De apparaten zijn voorzien van slimme technologie die u het leven een stuk gemakkelijker maakt. Bauknecht vaatwassers zijn verkrijgbaar als vrijstaand of inbouwapparaat, weggewerkt achter het keukenfront of voor iedereen zichtbaar. Lees hier over de slimme technologieën van Bauknecht en hoe ze u helpen.

Bauknecht huishoudelijke apparaten houden rekening met uw drukke bestaan. Veel mensen spoelen of wassen de vaat voor om het ergste vuil te verwijderen. Met PowerCleanPro is dat niet nodig. Deze technologie garandeert een volledig schone vaat, zelfs bij aangekoekte pannen. In combinatie met de PowerDry technologie komt alles er ook nog eens helemaal droog uit, zelfs plastic voorwerpen waar vaak de druppels op blijven liggen zijn helemaal droog. En hebt u een open keuken en wilt u zo min mogelijk geluid van uw vaatwasser? Kies dan een van de stille apparaten van Bauknecht. Met een geluidsniveau van 43 decibel geniet u van de stilte.

Praktisch en zuinig

Bij een vaatwasser is het van belang dat uw hele vaat erin kan, ook na een groot diner met familie of vrienden. Bauknecht biedt vaatwassers met een flexibel derde rek dat aangepast kan worden aan de lading. Bij halfvolle vaten meten de sensoren de belading en passen het water- en energieverbruik aan zodat u in dat geval energie bespaart. Hetzelfde geldt voor de mogelijkheid van startuitstel. Hiermee kunt u de vaat laten draaien tijdens de goedkopere daluren.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Bauknecht apparatuur voor uw keuken? Bestel dan hier ons gratis keukenmagazine of bezoek een van onze showrooms waar een adviseur u graag te woord staat. De apparatuur testen is ook altijd mogelijk.

Terug
Sluiten