BORA kookveldafzuiging - Keuken Kampioen
BORA

BORA kookveldafzuiging: uiterst effectief!

Uiterst eenvoudig en heel effectief: dat is de BORA kookveldafzuiging. Deze voert alle geuren en dampen van het koken direct uit de pan af. ✓ Bestel ons gratis magazine.

Apparaat nodig? Kom naar de showroom voor het beste advies & de laagste prijs!

Het principe van BORA

Met BORA kookveldafzuiging worden al uw dampen en geuren van het koken direct afgevoerd. Deze innovatieve afzuiging voert de dampen en geuren namelijk direct af waar ze ontstaan: aan het kookveld van BORA. 

De afzuiging is hierdoor heel efficiënt en daarnaast kunt u de kookplaat met afzuiging inrichten zoals u wilt. In ieder geval heeft u geen afzuigkap meer nodig, die boven de kookplaat wordt geïnstalleerd. Zo kunt u het koken en de architectuur van uw keuken een eigentijdse dimensie geven!

Haal meer uit uw apparatuur

Bora downdraft

BORA geeft u meer vrijheid

In 2006 ontwikkelt Willi Bruckbauer zijn allereerste BORA kookveldafzuigsysteem. Volgens hem waren namelijk de afzuigkappen die boven de kookplaat worden geïnstalleerd niet praktisch en efficiënt. Daarom bedacht hij een afzuigsysteem dat geïnstalleerd is aan het kookveld. Hierdoor krijgt u meer vrijheid, want u bent niet gebonden aan een kookplaat waar een afzuigkap boven geplaatst moet worden.

Denk bijvoorbeeld aan een kookveld op een mooi kookeiland in uw keuken, waarbij de ruimte erboven helemaal open blijft. Uw keuken behoudt hierdoor zijn ruimtelijkheid. Plaats uw kookveld in uw keuken waar u maar wilt!

Op 16 juni 2016 werd het merk BORA door de Raad voor Vormgeving bekroond met de German Brand Award 2016 voor zijn succesvolle merkmanagement.

De jury vond dat het merk BORA zich onderscheidt door zijn sterke visie van „het einde van de afzuigkap“ en de daarmee gezorgd heeft voor een revolutie in de leefkeuken. 

Waarom BORA?

Als het gaat om kookveldafzuigsystemen, dan geniet u bij BORA van een aantal voordelen.

Als eerste zijn de afzuigsystemen van BORA makkelijk schoon te houden. De onderdelen van het afzuigsysteem kunt u namelijk eenvoudig demonteren en in de vaatwasser leggen.

Ook zijn deze afzuigsystemen stil. Hierdoor kunt u het gesprek in de keuken gewoon voortzetten zonder dat u harder moet gaan praten of dat u uw gesprekspartner niet meer goed kunt verstaan. Om u een idee te geven: de kookveldafzuiging van BORA maakt op de hoogste stand nog minder geluid dan het bakken van bijvoorbeeld een speklap!

Tot slot is het ook heel effectief, want alle afzuigsystemen behalen een Cleanrate van 100% en hebben dus een uitstekend reinigend vermogen!

Voor BORA naar Keuken Kampioen

Bezoek de showroom

Benieuwd naar hoe de kookveldafzuigsystemen van BORA eruit zien en werken? 

Bezoek één van onze showrooms, daar wordt u geholpen door deskundige adviseurs die u alles vertellen over het merk BORA en de verschillende keukenapparaten. Bij Keuken Kampioen koopt u alle apparatuur voor de laagste internetprijs. 

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heeft u de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om u zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij u past, bieden wij u graag ons magazine in. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet u alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

Ontdek ons gratis magazine

Op uw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf uw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat u verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten

Liever zelf uitproberen?

Om er zeker van te zijn dat u het juiste apparaat vindt, nodigen wij u uit onze apparaten uit te proberen. Ervaar nu zelf het gemak!

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Onze adviseur voorzien uw van alle informatie
Terug
Sluiten