Bosch keukenapparatuur - Keuken Kampioen
Bosch

Gevarieerde keuzes met Bosch keukenapparatuur

In een keuken draait alles om smaak. Niet alleen van uw eten; ook van de apparatuur die u gebruikt. Met de keukenapparatuur van Bosch stelt u een nieuwe keuken geheel naar uw smaak en wensen samen. Zowel qua kleur, materiaal als design is alles mogelijk. Bent u op zoek naar een vaatwasser, gasfornuis, koelkast of magnetron? Bij Keuken Kampioen vindt u alle apparatuur van Bosch. Van prachtige losse onderdelen tot moderne inbouwapparatuur.

Stel uw droomkeuken samen

Het inbouwprogramma van Bosch biedt u de mogelijkheid verschillende kleuren en materialen te combineren. Roestvrijstaal, zwart, wit, quarz, satin brown of colorglass? Alles kan. Of het nu gaat om een nieuwe keuken, renovatie of het vervangen van keukenapparatuur en losse onderdelen: met Bosch creëert u uw droomkeuken.

Haal meer uit uw apparatuur

Bosch sfeerbeeld

Duurzaam en milieubewust

Keukenapparatuur van Bosch is – uiteraard – niet alleen mooi. De onderdelen zijn eenvoudig in gebruik en ontworpen om het leven zo eenvoudig mogelijk te maken. Daarbij is de keukenapparatuur ook nog eens duurzaam en energiezuinig, waardoor het milieu wordt gespaard. Een groene toekomst voor onszelf, maar ook de generaties die na ons volgen. Daarom investeert het bedrijf volop in groene technologie, elektrische mobiliteit en hernieuwbare energie.

Bosch combimagnetron

Technologie voor het leven

Bosch is een internationaal toonaangevend technologisch bedrijf. Naast huishoudelijke- en keukenapparatuur, richt het bedrijf zich op automobieltechnologie, consumentenproducten, industriële technologie en energie- en bouwtechnologie. Bosch heeft afdelingen en fabrieken in meer dan 50 landen, waaronder Bosch Nederland.

Voor Bosch naar Keuken Kampioen

Afwasmachine, fornuis, koelkast, magnetron? Bij Keuken Kampioen vindt u alle keukenapparatuur van Bosch. Bekijkt u de apparatuur graag in het echt? Dan bent u uiteraard van harte welkom in één van de showrooms van Keuken Kampioen. Indien gewenst, vertellen onze deskundige adviseurs u alles over Bosch en de verschillende keukenapparatuur. Bij Keuken Kampioen koopt u alle apparatuur en onderdelen tegen de laagste internetprijs en bent u verzekerd van uitstekende service. 

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heeft u de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om u zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij u past, bieden wij u graag ons magazine in. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet u alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

KKN magazine

Ontdek ons gratis magazine

Op uw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf uw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat u verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten
KKN uitproberen

Liever zelf uitproberen?

Om er zeker van te zijn dat u het juiste apparaat vindt, nodigen wij u uit onze apparaten uit te proberen. Ervaar nu zelf het gemak!

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Onze adviseur voorzien uw van alle informatie
Terug
Sluiten