Grohe keukenapparatuur - Keuken Kampioen
grohe

Grohe keukenkranen

Uw nieuwe keuken is natuurlijk niet compleet zonder een prachtige kraan van het Duitse merk Grohe. Bij Keuken Kampioen vindt u alle soorten kranen zoals een keukenkraan, thermostaatkraan of het populaire model Aria van Grohe.

Marktleider in sanitair

Sinds tientallen jaren produceert het Duitse merk Grohe innovatieve en prijswinnende kranen die uw keuken een prachtige ‘finishing touch’ geven. De populaire kranen van Grohe gaan levenslang mee en doorstaan iedere duurzaamheids- en gebruikerstest.

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heeft u de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om u zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij u past, bieden wij u graag ons magazine in. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet u alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

KKN magazine

Ontdek ons gratis magazine

Op uw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf uw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat u verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten
KKN uitproberen test

Liever zelf uitproberen?

Om er zeker van te zijn dat u het juiste apparaat vindt, nodigen wij u uit onze apparaten uit te proberen. Ervaar nu zelf het gemak!

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Onze adviseur voorzien uw van alle informatie
Terug
Sluiten