Indesit keukenapparatuur – Keuken Kampioen
Indesit

Indesit keukenapparatuur

Indesit

De collectie keukenapparatuur van het A-merk Indesit bestaat uit een ruime keuze. Bij dit merk kunt u terecht voor koelkasten, vaatwassers, fornuizen en ovens. Het aanbod Indesit apparatuur bij Keuken Kampioen biedt genoeg opties, waardoor er voor iedere keuken een geschikte keuze is. Bekijk hier het complete assortiment en lees meer over de mogelijkheden met Indesit.

Indesit koelkasten

Indesit koelkasten zijn veelzijdig en efficiënt. Dankzij de ruime indeling kunt u al uw verse producten gemakkelijk kwijt in de koelkast. De optimale temperatuur zorgt voor het behoud van smaak en belangrijke voedingsstoffen en bovendien kunt u uw ingrediënten zo lang mogelijk bewaren. Bekijk hier het complete aanbod bij Keuken Kampioen.

Indesit vaatwassers

Uw vaat was nog nooit zo snel schoon als met een Indesit vaatwasser. U heeft de keuze uit een volledig geïntegreerd, semi geïntegreerd of vrijstaand model. Zo kiest u voor de vaatwasser die het beste bij uw keuken past. Bekijk hier alle Indesit vaatwassers.
 

Indesit fornuizen

Met een (gas)fornuis van Indesit bent u verzekerd van een echte eyecatcher in uw keuken. Kies tussen een elektrische of gaskookplaat. Ditzelfde geldt ook voor de ovens: bij Indesit vindt u zowel gas- als elektrische ovens. Daarnaast beschikken de ovens over diverse andere technologieën, zoals een zelfreinigende functie voor de oven en een speciale pizza stand, waarmee uw pizza’s ongekend lekker knapperig en smaakvol worden. Bekijk hier het complete aanbod gasfornuizen en kies uw favoriet.

Indesit ovens

De elektrische ovens van Indesit zorgen voor een perfecte bereiding van al uw maaltijden. Kies voor een oven met zelfreinigende functie voor extra gemak. De speciale functies zorgen voor een verhoogd gebruikersgemak. Bereid meerdere maaltijden tegelijkertijd met de Multilevel functie of zorg voor een perfecte verdeling van de warmte met de Static optie. De ovens van Indesit bekijkt u hier.

Breng een bezoek aan een van de showrooms

Wilt u de keukenapparatuur van Indesit in het echt bewonderen? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms. Hier kunt u de apparatuur op uw gemak bekijken en vergelijken. Bovendien staan onze keukenprofessionals hier voor u klaar. Zij beantwoorden graag al uw vragen en geven u een gepast advies.

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heeft u de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om u zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij u past, bieden wij u graag ons magazine in. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet u alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

Ontdek ons gratis magazine

Op uw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf uw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat u verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten

Liever zelf uitproberen?

Om er zeker van te zijn dat u het juiste apparaat vindt, nodigen wij u uit onze apparaten uit te proberen. Ervaar nu zelf het gemak!

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Onze adviseur voorzien uw van alle informatie
Terug
Sluiten