Indesit koelkasten - Keuken Kampioen
Koelkasten

Indesit koelkasten

Optimaal vers houden van voedsel

Met een koelkast van Indesit geniet u niet alleen van strak design in de keuken, maar uw voedsel blijft ook lang vers. Dankzij slimme technologieën creëert Indesit een koelkast die uitdroging van etenswaren voorkomt en stil koelt. Bovendien heeft u de keuze uit een ruim aanbod: van vrijstaand tot inbouw, en/of met één of twee deuren. Lees meer over de koelkasten van Indesit en kom erachter wat de mogelijkheden zijn. 

Kies een koelkast die bij uw keuken past

Indesit biedt ruime keuze in de soort koelkast. Als u een echte eyecatcher in uw keuken wilt, is een vrijstaand model een uitstekende keuze. Voor een mooi geheel kiest u voor een inbouwmodel, dat u volledig integreert in de rest van uw keuken. Daarnaast heeft u ook nog de keuze uit een koelvriescombinatie, een dubbeldeurs model en een kast- of tafelmodel. Zo zit er altijd een model tussen dat geschikt is voor uw keuken. De koelkasten zijn verkrijgbaar in onder andere de kleuren wit en rvs.

De verschillende technologieën van Indesit

Op het gebied van technologie is Indesit altijd bezig met het verbeteren van hun koelkasten. Zo zijn sommige koelkasten voorzien van de slimme Blackout-sensor, die aangeeft wanneer de stroom is uitgevallen, wat de versheid van voedsel schaadt. Ook wordt in veel koelkasten de luchtvochtigheid gemeten en bijgesteld zodat etenswaren niet de kans krijgen uit te drogen. Net als veel andere merken hebben de koelkasten van Indesit een Low Frost functie, zodat ijsvorming aan de binnenkant van uw koelkast minimaal blijft. Met een Indesit koelkast geniet u ook van rust en stilte dankzij de geruisloze koeling. Hierdoor is het geluidsniveau van uw koelkast slechts 38dB. Bovendien zijn Indesit koelkasten ruimtelijk en bevatten een aantal koelkasten een vriezer met open ruimte voor grotere etenswaren.

Breng een bezoek aan onze showroom voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in een koelkast van Indesit en wilt u graag meer weten? Bezoek dan een van onze showrooms, waar onze adviseurs u graag helpen bij realiseren van uw ideale keuken.

Terug
Sluiten