Indesit vaatwassers – Keuken Kampioen
Vaatwassers

Indesit vaatwassers

Indesit vaatwassers

Met een vaatwasser van Indesit wordt uw vaat gegarandeerd weer glanzend schoon. De geavanceerde vaatwassers van dit merk hebben een efficiënte en energiezuinige werking. Bovendien heeft u de keuze uit diverse modellen bij Keuken Kampioen, zodat u altijd voor een model kiest dat bij u en uw keuken past. Wilt u meer weten over de vaatwassers van Indesit? Lees dan snel verder.

Ruim, efficiënt en energiezuinig

Dankzij de ruime indeling van Indesit vaatwassers kunt u altijd gemakkelijk al uw vaat kwijt. U heeft de keuze tussen modellen met 10-11, 12-13 of zelfs meer dan 13 couverts. De laatste optie is geschikt voor grote gezinnen of als u vaak visite over de vloer krijgt. Ook met de 10-11 en 12-13 couverts modellen bent u verzekerd van voldoende ruimte. Daarnaast kiest u tussen de energielabels A+ of A++. De energiezuinige werking heeft een positief effect op uw portemonnee én laat u uw steentje bijdragen aan het milieu.

Voor welk model kiest u?

In het assortiment van Indesit heeft u de keuze uit drie verschillende modellen: volledig geïntegreerd, semi geïntegreerd of vrijstaand. Iedere mogelijkheid biedt zo zijn voordelen. Een vrijstaand model is niet geïntegreerd in het keukeninterieur en is hierdoor gemakkelijk te verplaatsen. Mocht u de vaatwasser in de loop van de jaren op een andere plek willen zetten, is dit geen enkel probleem. Een semi geïntegreerde vaatwasser is voorzien van een frontpaneel dat bij de rest van de keuken past, waardoor het een mooi geheel vormt. Het bedieningspaneel is echter wel zichtbaar. Dit is bij een volledig geïntegreerd model niet het geval. Daarnaast heeft u de keuze uit een standaardafmeting of een smaller model. Deze laatste optie is vooral handig in kleinere keukens.

Breng een bezoek aan de showroom

Wilt u de vaatwassers van Indesit in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms. Hier vindt u een brede collectie Indesit apparatuur, waar u gemakkelijk de verschillende opties met elkaar vergelijkt. Bovendien staan onze keukenprofessionals hier voor u klaar. Zij beantwoorden graag uw vragen en voorzien u geheel vrijblijvend van een passend advies.

 

Terug
Sluiten