Novy keukenapparatuur - Keuken Kampioen
Novy

Altijd goed geventileerd met Novy keukenapparatuur

Voor Novy is een keuken meer dan een ruimte waar gekookt wordt. Het is een plek die ruimte biedt voor gezelligheid en het genieten van een heerlijke maaltijd. De ontwikkeling van de keuken van ruimte om te koken naar een ruimte om te leven, daar heeft de afzuigkap als geen ander apparaat zo'n belangrijke rol ingespeeld. 

Specialist in luchtjes

Novy Nederland is dé specialist in keukenventilatie. Het merk creëert de perfecte keukenbeleving door stille keukenventilatie. De afzuigkappen van Novy voeren geurtjes, kookvocht en vet effectief en in stilte af. Je kunt zo maximaal genieten van de keuken als een sociale plek waar u samen kookt, eet, leeft en mooie momenten beleeft. Novy combineert techniek met comfort en design met kwaliteit en staat garant voor eindeloos veel keukenplezier.

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heeft u de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om u zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij u past, bieden wij u graag ons magazine in. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet u alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

Ontdek ons gratis magazine

Op uw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf uw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat u verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten

Liever zelf uitproberen?

Om er zeker van te zijn dat u het juiste apparaat vindt, nodigen wij u uit onze apparaten uit te proberen. Ervaar nu zelf het gemak!

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Onze adviseur voorzien uw van alle informatie
Terug
Sluiten