Novy afzuigkappen – Keuken Kampioen
afzuigkappen

Novy afzuigkappen

Met Novy maakt u van uw keuken een leefkeuken

Met afzuigkappen van Novy geniet u van fluisterstille en efficiënte afzuiging in uw keuken. Novy is gespecialiseerd in keukenventilatie die op een geruisloze manier vervelende kookgeuren- en dampen verwijdert. Zo wordt uw keuken een aangename leefruimte waar u niet alleen heerlijk en uitgebreid kookt, maar ook gezellig eet en natafelt. Lees meer over de gebruiksvriendelijke afzuigkappen van dit toonaangevende merk dat bekend staat om zijn creatieve oplossingen en gebruik van de nieuwste technologieën.

Uitgebreide collectie Novy afzuigkappen

Welke keuken of opstelling u ook heeft, Novy biedt voor elk type keuken een passende afzuigkap. De apparaten van dit merk kenmerken zich allereerst door hun strakke en mooie design inclusief sfeervolle verlichting dat van elke keuken een stijlvol geheel maakt. Boven een eiland bijvoorbeeld biedt Novy een elegante en bovendien krachtige, fluisterstille eilandschouw. Wilt u de afzuigkap graag inbouwen in een kast of plafond voor maximale doorkijk? Ook daarvoor heeft Novy diverse oplossingen. Voor elke situatie vindt u gegarandeerd bij Novy een passende afzuigkap.

Novy werkbladafzuiging geïntegreerd in kookplaat

Houdt u van een minimalistisch uiterlijk in uw keuken? Bekijkt u dan eens de geïntegreerde werkbladafzuiging van Novy. Met een druk op de knop verschijnt de werkbladafzuiging uit de kookplaat. De methode is bijzonder effectief, omdat deze manier van afzuiging zich dicht bij de pannen bevindt en ervoor zorgt dat kookdampen meteen opgezogen worden. Ze krijgen nauwelijks kans zich te verspreiden. Novy biedt hiermee een intelligente oplossing voor ventilatie die op een stijlvolle en efficiënte manier kookdampen en -geuren in uw keuken voorkomt.

Persoonlijk advies in de winkel

Wilt u meer weten over het brede assortiment van Novy afzuigkappen? Of kunt u hulp gebruiken bij uw keuze? Breng dan een bezoek aan een van onze winkels waar onze adviseurs u graag meer informatie geven en u de collectie kunt bekijken.
 

Terug
Sluiten