Novy kookplaten – Keuken Kampioen (copy 1)
kookplaten

Novy kookplaten

Novy in de keuken

Novy inductiekookplaten maken koken efficiënt, veilig en leuk. Novy biedt diverse soorten inductiekookplaten afhankelijk van uw kookgewoontes en -wensen. Ook biedt het keukenmerk een systeem waarbij u kookmodules met elkaar combineert zoals wokken of teppan yaki. Met Novy heeft u gegarandeerd een kwaliteitsproduct in de keuken waarmee u plezier aan koken beleeft en dat gemakkelijk en veilig in het gebruik is. Bovendien draagt het prachtige design bij aan een elegant uiterlijk van uw keuken. Lees meer over Novy kookplaten bij Keuken Kampioen.

Wat zijn de mogelijkheden met Novy?

Inductiekoken is in opkomst. Het is een efficiënte, energiezuinige en veilige manier van koken. Bovendien geeft het gladde oppervlak van de inductiekookplaat een strakke uitstraling aan uw keuken en is het gemakkelijk schoon te houden.

Novy biedt twee soorten inductiekookplaten:

  • Inductie Pro: bij deze serie kookplaten kiest u zelf het aantal kookzones. Bovendien kunt u deze kookzones met de Bridgefunctie desgewenst met elkaar combineren, waardoor u een groot oppervlak creëert, bijvoorbeeld voor een of meerdere grote pannen of een braadslede. Welke kookzones u koppelt, maakt niet uit. De kookplaat herkent de vorm, grootte en het aantal pannen en verhit alleen het panoppervlak.
  • Inductiedomino’s: met het dominosysteem combineert u vijf verschillende modules. Die modules bestaan uit twee breedtematen teppan yaki, twee typen inductiekookplaten met twee zones en een inductiewok. Bovendien biedt het dominosysteem de mogelijkheid de UP_SIDE werkbladafzuiging toe te voegen, een effectieve manier van afzuigen die voor een minimalistisch uiterlijk zorgt.

Novy’s InTouch

Met Novy’s unieke functionaliteit InTouch verbindt u Novy apparaten draadloos met elkaar voor extra comfort en gebruiksgemak. Zo bedient u met InTouch vanaf de inductiekookplaat eenvoudig de afzuigkap.

Kom langs voor advies

Bent u geïnteresseerd in een Novy kookplaat en wilt u meer weten? Of ze zelf uitproberen? Breng dan gerust een bezoek aan een van onze showrooms. Onze adviseurs staan u graag te woord en laten u zien wat de mogelijkheden met Novy zijn.
 

Terug
Sluiten