Siemens keukenapparatuur

Duurzame kwaliteit en innovatieve apparatuur; Siemens biedt iedere consument een breed scala aan keukenapparatuur. Bent u op zoek naar losse- of inbouwapparaten voor uw nieuwe keuken? Bij Keuken Kampioen vindt u een uiteenlopend assortiment (inbouw)apparatuur van het gerenommeerde merk Siemens. Van vaatwasser en ovens tot koelkast, afzuigkap en combimagnetron.

Apparaat nodig? Kom naar de showroom voor het beste advies & de laagste prijs!

Keukens met Siemens

Wereldwijde producent

Het bedrijf Siemens is sinds 1879 actief in Nederland en is de grootste producent van huishoudelijke apparatuur (waaronder keukenapparatuur en inbouwapparatuur) in Europa. Wereldwijd werken bij Siemens bijna 400.000 medewerkers, verspreid over meer dan 190 landen

Haal meer uit uw apparatuur

In de prijzen

Om het innovatietempo hoog te houden, besteedt Siemens zo’n vier miljard euro per jaar besteed aan onderzoek. De ontwerpers en technici die het bedrijf rijk is, streven voortdurend naar verbetering. Met succes; de apparatuur valt regelmatig in de prijzen. Bijvoorbeeld in de categorie “Best Getest” en “Beste Koop” van de Consumentenbond Nederland of 'Best Reviewed' van de website Kieskeurig.nl.

Waarom Siemens in de keuken?

 • Prijswinnend design en gebruiksgemak
 • Innovatieve ontwerpen maken uw leven comfortabeler en efficiënter
 • Ervaren onderneming op technologisch vlak
 • Duurzame apparatuur en inbouwapparatuur
 • Moderne, vooruitstrevende keukens
 • Veel aandacht voor ontwikkeling en nieuwste technologieën
 • Hoge mate van betrouwbaarheidt.

Voor Siemens naar Keuken Kampioen

Naast complete keukens, verkoopt Keuken Kampioen diverse losse keukenapparatuur. Bijvoorbeeld van Siemens. Zowel losse keukenapparaten als inbouwapparatuur. Bent u op zoek naar een nieuwe vaatwasser, koelkast, stoomoven, afzuigkap of combimagnetron? Een nieuwe kookplaat? Gas, keramisch of inductie? Bij Keuken Kampioen vindt u het allemaal.

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heeft u de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om u zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij u past, bieden wij u graag ons magazine in. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet u alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

Ontdek ons gratis magazine

Op uw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf uw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat u verrassen.

 • Een compleet overzicht van onze merken
 • Alles over onze keukenapparaten

Liever zelf uitproberen?

Om er zeker van te zijn dat u het juiste apparaat vindt, nodigen wij u uit onze apparaten uit te proberen. Ervaar nu zelf het gemak!

 • Beleef onze apparaten van dichtbij
 • Onze adviseur voorzien uw van alle informatie