Siemens afzuigkap – Keuken Kampioen
afzuigkap

Siemens afzuigkappen staan voor innovatie

Siemens afzuigkappen staan voor innovatie. Niet alleen op het gebied van energiebesparing maar ook geluidsinnovaties. 

Een Siemens afzuigkap zorgt ervoor dat uw keuken na het koken fris blijft ruiken en laat de vervelende kookgeuren en dampen verdwijnen.

Daarnaast blijft het aangenaam stil met een Siemens afzuigkap. Hierdoor kunt u elkaar gewoon goed blijven verstaan in de keuken. Dit vindt het merk belangrijk, omdat het de keuken ziet als een plek waar gekookt én geleefd wordt.

Verder zuigen de afzuigkappen kookdampen krachtig af, zodat u kunt genieten van het koken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kookgeuren die tijdens het koken ontstaan.

 

Een Siemens afzuigkap voor ieder type keuken

Elke keuken is weer anders en daarom heeft u de mogelijkheid om de afzuigkap helemaal aan te laten sluiten op de indeling van uw keuken. Zo zorgt Siemens ervoor dat u een model kunt kiezen dat aansluit bij uw wensen en dat stil en krachtig is. Alle afzuigkappen zijn daarnaast innovatief, hebben een strak en helder design en een efficiënt afzuigvermogen. Kies een model dat past bij uw keuken.

  • Klassieke wandschouwkappen

De wandschouwkappen worden eenvoudig gemonteerd aan de muur boven de kookplaat en vormen een ornament voor uw keuken.

  • Downdrafts verschijnen uit het niets

Deze afzuigkappen zijn onzichtbaar, doordat ze mooi zijn weggewerkt in het keukenblad. Op het moment dat ze gebruikt worden komen ze pas in beeld en dan schuift een scherm, de afzuiging, uit het werkblad omhoog.

  • Geïntegreerde vlakschermkappen

De vlakschermkappen zitten verwerkt in een kastje boven de kookplaat. Wanneer u gaat koken kunt u deze naar buiten trekken.

  • Plafondunits en schouwkappen voor uw kookeiland

Met een kookeiland kunt u de kookgeuren en dampen alleen via het plafond wegvoeren. Deze units en kappen zijn daar speciaal voor gemaakt, waarbij de units mooi weggewerkt zijn in het plafond.

  • Ontdek jouw Siemens afzuigkap

Door de designs van dit merk, de vorm en de kleur krijgt u gegarandeerd een innovatieve afzuiging, welk type u ook kiest. Daarnaast besparen de nieuwste modellen meer dan de helft van de energie. Als laatste hebben de afzuigkappen verschillende functies, zoals randafzuiging. Dit neemt meer dan 90% van de vetdeeltjes uit de kookdampen en de bijbehorende filters kunt u in de vaatwasser plaatsen; erg handig!

Bezoek de showroom

Benieuwd naar de verschillende modellen en welke Siemens afzuigkap het beste aansluit op uw keukenwensen? Breng dan een bezoek aan één van onze showrooms van Keuken Kampioen. Onze adviseurs helpen u graag en geven u een uitgebreid, deskundig advies.

Terug
Sluiten