Siemens koelkasten - Keuken Kampioen
koelkasten

Een Siemens koelkast: voor iedere keuken

Met Siemens koelkasten is er voor elke keuken een passende oplossing.

Innovatieve technieken zorgen ervoor dat uw levensmiddelen langer vers en lekker blijven met Siemens koelkasten.

Zo kunt u bijvoorbeeld niet alleen de temperatuur regelen, maar ook de luchtvochtigheid, zodat u de perfecte omstandigheid voor uw etenswaar creëert. Siemens koelkasten zijn gemakkelijk in het gebruik door uittrekbare of schuiflades en verlichting in de donkerste hoekjes.

Lees hier wat de koelkasten van Siemens u allemaal te bieden hebben.

Welk model kiest u?

Bij Siemens kiest u een model dat bij uw wensen en uw keuken past. Bijvoorbeeld een inbouwkoelkast om volledig te integreren in uw keukendesign.  Of een compacte onderbouwkoelkast die geschikt is om onder het aanrecht te plaatsen, de perfecte oplossing voor een kleinere keuken. 
Heeft u meer ruimte tot uw beschikking? Dan biedt Siemens vrijstaande koelkasten in vele maten en materialen die absoluut gezien mogen worden. En wilt u naast koelen ook graag een ijsblokje in uw drankje of uw brood invriezen, dan zijn er koelkasten met een klein vriesvakje.

Met Siemens EasyAccess altijd overzicht

Komt u ook wel eens etenswaar in uw koelkast tegen waarvan u het bestaan vergeten was? Dat is nu verleden tijd. Met easyAccess trekt u het planchet van glas naar buiten, zodat u een compleet overzicht heeft van al uw levensmiddelen.

Innovatie voor lekker lang vers

Siemens heeft ook een aantal innovatieve technieken ontwikkeld om uw etenswaar langer vers te houden. Bijvoorbeeld de schuiflades met de 0°C-zone vitaFresh. Deze functie zorgt ervoor dat uw groente en fruit op de ideale temperatuur vers gehouden worden. Of de koude opslagzone coolBox waarmee u vis en vlees tot twee keer toe langer vers houdt. Met de hydroFresh-box schuiflades met luchtvochtigheidsregeling creëert u de ideale bewaaromstandigheden voor fruit en groente en blijven ze tot twee keer langer vers.

Altijd koud water!

Houdt u van lekker vers en koel water? Dan kunt u kiezen voor de geïntegreerde  waterdispenser. Hiermee kunt u snel en gemakkelijk heerlijk vers water tappen.
 

Meer weten over Siemens?

Wilt u meer informatie of advies over Siemens koelkasten, brengt u dan een bezoek aan één van onze vele showrooms. Onze adviseurs helpen u graag met de juiste keuze.

 

Terug
Sluiten